Leslie Mándoki oltásra kéri a még bizonytalankodókat

Vakcinázzatok! Oltassátok be magatokat! – hangsúlyozta a Münchenben élő, világhírű magyar zenész.

Forrás: HÍR TV2021. 05. 12. 18:26
MÁNDOKI László
A világsztár zenész abszolút oltáspárti (A képen Leslie Mandoki Németországban élő magyar zenész, zenei rendező, producer interjút ad az MTI-nek egy budai kávézóban 2020. augusztus 7-én) Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Míg Magyarországon minden negyedik magyar állampolgár túl van már mindkét oltáson, addig Németországban lassan halad az oltás, az embereknek alig több mint 9%-a kapta meg mindkét vakcinát.

A Münchenben élő, 68 éves Leslie Mándoki is vár még az oltásra. A világhírű zenész németországi stúdiójában fogadta a HírTV stábját és arra kéri a bizonytalanokat, hogy oltassák be magukat.

Aranylemezek, elismerések, dedikált gitárok és a világsztárokkal való közös fellépések képei borítják stúdiójának falait.

Olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Lionel Ritchie vagy Phil Collins. Disney filmeknek volt zeneszerzője vagy például Angela Merkel kampányának zenei igazgatója.

A világsztár zenész abszolút oltáspárti (A képen Leslie Mandoki Németországban élő magyar zenész, zenei rendező, producer interjút ad az MTI-nek egy budai kávézóban 2020. augusztus 7-én)
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Csaknem 30 éve alapította a világhírű zenészekből álló Mandoki Soul Mates formációt, amely a koronavírus miatt online koncertezik.

Leslie Mándoki a HírTV-nek és Zöldhegyi Katalin tudósítónknak azt mondta, hogy a felesége orvos, a koronavírus elleni oltásra mégis hónapok óta várnak, de nem tudják, mikor kaphatják meg.

„Vakcinázzatok! Oltassátok be magatokat!”

– hangsúlyozta Leslie Mándoki világhírű zenész.

Ma este 18 óra 30 perctől a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában további részletekkel várják önöket, Leslie Mándoki világhírű zenésszel és a németországi eseményekkel!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.