Magyar drag queen az ötéves kislányról: nem én voltam neki az első!

Egy hatodik kerületi étteremben drag queen előadással tiltakoztak a pedofilellenes törvény elfogadása ellen.

2021. 06. 28. 19:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétvégén a hatodik kerületben drag queen előadást tartottak a Reggaeton nevű bárban, amelyről egy nyilvános képet is megosztottak a hely Facebook-oldalán.

– Egy angol pár kislánya szeretett volna odajönni hozzám, mert nagyon tetszett neki, hogy rózsaszín vagyok – kommentelte a meghívott előadó a budapesti vendéglátóipari egység által feltöltött kép alá. Hozzátette:

A kislány jövő hónapban lesz ötéves. – Angliában már találkozott drag előadóval, nem én voltam neki az első!

– lelkendezett.

Forrás: Facebook

Az előadó szerint ebben az időszakban nagy erőt adnak neki ezek az alkalmak, egyenesen megfizethetetlenek.

Forrás: Facebook

Ismert, hogy a parlament által elfogadott pedofilellenes törvénycsomag óta rég nem látott, külföldről vezényelt gyűlölethadjárat vette célba hazánkat. A LMBTQ-lobbi már a foci Eb-n is fókuszba került, a német szurkolók szivárványos zászlókkal várták a magyarokat Münchenben, sőt a stadiont is szivárványszínűre akarták volna kivilágíttatni.

A homoszexuális lobbi nyomulásával kapcsolatosan gyakran hangoztatott érv, hogy egyes elszigetelt esetek miatt túlzás törvényt hozni a LMBTQ-propaganda ellen.

Az idézett eset viszont arról árulkodik, hogy nem feltétlenül elhamarkodott a gyermekvédelmi törvény elfogadása a magyar kormány részéről. A posztot egyébként időközben törölték.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.