„Normális gyerekpornóról” elmélkedik az Édenkert alapítója

„Normális gyermekpornóról”, exkluzív pedofilokról, békés, GDP-termelő, egyébként még a törvényeket is tisztelni igyekvő apákról, anyákról és tanárokról elmélkedik a hsl nickname mögé bújt pedofil, a kétszer is felszámolt Édenkert nevű fórum második verziójának az egyik szervezője.

2021. 05. 20. 5:45
null
Suspicious adult man spying on kids at playground, space for text. Child in danger
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eddigi legnagyobb magyar pedofilfórumot nemrég buktatták le a hatóságok. A dark weben működtetett, szerencsére szétzúzott, Édenkert nevű pedofilfórumot – amelynek volt egy Édenkert 2.0 nevű második verziója is – a napokban lapunk is bemutatta. A világhálón azóta rábukkantunk a fórum egyik alapítójának az írására, amit egy pedofíliával foglalkozó, a pedofilokat mélyen elítélő internetes cikkre reagálva tett közzé az erre az egyetlen alkalomra létrehozott pp1 nevű blogon.

„Hadd mutatkozzam be rövid néven: hsl vagyok, a 422 fős, kb. 95 százalékban magyarok alkotta Édenkert 2.0 magyar deep web pedofilközösség egyik alapítója” – vallja be az Édenkert egyik létrehozója, aki jellemzően rejtőzködik. Amit pedig ezt követően közöl, az gyomorforgató és elborzasztó. Megdöbbentő az is, hogy tízezerre teszi a magyarországi pedofilok számát. Az elkövető többek között azt írja: „[…] az ellenünk folytatott [ha nem is minden alapot nélkülöző, de mindenképp kollektív] gyűlöletkampánytól érthetően rettegők száma miatt

a valós számunk olyan 10 000 körüli lehet az országban, vagy akár ennek a többszöröse is.

Ha valami illegálisnak számít, az azzal a hátránnyal jár, hogy nem mérhető. Lehet, hogy minden harmadik ember pedofil, ki tudja, tényszerűen ez sem cáfolható – épp annyira lehetséges, mint amennyire lehetetlennek tűnik.” A magát hsl-ként megnevező pedofil azt is állítja: a pedofilok közül sokan szülők, nagyszülők, de serdülők is vannak közöttük.

„[…] sok köztünk a szülő is. Sőt néhány nagyszülő is, de gyerekek, serdülő tinik is [utóbbiak, úgy figyeltem meg, egyre többen és többen, hónapról hónapra] vannak. Többségünk azonban világszerte rendes dolgozó; GDP-t termelő, családot fenntartó emberek millióit (nem túlzás!] férgezték le önök, és mosták össze egy elmebeteg minoritással, akik a közösségünk sorai közé bújva rohasztanak meg minden kevés jót is, ami még maradt a számunkra” – háborog a pedofil hsl, aki elismeri, hogy szexuális ragadozók is vannak közöttük.

„[…] mi sem vagyunk egyformák. Sokfélék vagyunk, és ahogyan a többségi társadalom vagy a melegek […] közösségének tagjai közt, úgy köztünk is akad pár patológiás eset. A dolgok rákfenéje az, hogy a korábban említett békés, GDP-termelő, egyébként még a törvényeket is tisztelni igyekvő apákat, anyákat és tanárokat tartóztatják le leggyakrabban, és ültetik le 200 évre, miközben a valódi gyermekszadisták röhögnek a markukban, és maszturbálnak például vízbe fojtott vagy akasztott gyerekekről készült videókra – amelyeket esetenként ők maguk készítettek a következő előtt […]”

– fogalmazza meg hátborzongató érveit hsl.

Az interneten garázdálkodó szexuális bűnöző tízezerre teszi a hozzá hasonlók számát az országban Fotó: Europress/AFP

Hozzáteszi: „Az ún. exkluzív pedofilok [akik csak gyermekekre izgulnak fel szexuálisan – a szerk.] pont úgy nem képesek például szerelem jellegű vonzalmat, szexuálist pedig pláne nem – érezni felnőtt iránt, mint egy átlagosnak mondott felnőtt ember egy kutya vagy egy ló iránt, esetleg a vele azonos neműek iránt [vagy a melegek esetében az utóbbi fordítottja].

Egy exkluzív pedofilnak a »jó csaj« általában 7-8 éves kislány. […] A többség a saját korához képest félút környékén húzza meg a felső határt, az alsó változó. De ezek az emberek ugyanazok is, akik a leendő vagy meglévő családjukat kockáztatnák azzal, ha gyerekhez nyúlnának [akár a sajátjukhoz is!], épp ezért nem teszik. Akik megteszik, azoknak általában kevés a vesztenivalójuk”

– próbálja mentegetni az általa többségnek mondott „tisztességes” pedofilokat hsl, aki az általa „normális gyerekpornónak” hívott bűncselekményekről is ejt néhány szót.

„[…] ahhoz képest, hogy többterányi is lehet az összes gyerekpornó együttes mérete, amely az elmúlt kb. 20 év alatt gyűlt fel, annak a jó felét vagy kétharmadát legfeljebb 10-20 úgynevezett stúdió [többnyire orosz, ukrán és pár ázsiai) halmozta fel – a maradék az úgynevezett »amatőr« tartalom – magyarázza hsl.

A pedofil bűnözők elfogása folyamatos, a Police.hu korábban videót is közölt elfogásukról:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.