Sorosék ismét célba veszik a gyerekeket

„Emberjogi nevelőket” képeznek az Európa Tanács budapesti komplexumában.

Magyar Nemzet
Forrás: Tűzfalcsoport2020. 09. 03. 16:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A diplomáciai védettség előnyeit kihasználva több, a nyílt társadalom ideológiáját hirdető és tanító szervezeteknek otthont adó intézmény működhet ma Budapest belvárosában – állapítja meg legfrissebb írásában a Tűzfalcsoport blog. A portál ugyanis úgy értesült, hogy újabb képzéssel jelentkezik az Európai Ifjúsági Központ, amelyet a „hazai Soros-brigád élcsapatai és az Európa Tanács magyarországi lerakatának” minősítenek. A magukat „emberjogi nevelőként” definiáló sorosisták Vera Ivanova szervezésében hallgathatnak előadásokat a diszkrimináció, iszlamofóbia, xenofóbia, menekültek, gyűlöletbeszéd, rasszizmus, LMBTQ-jogok tárgykörökben. A nevelők a hallottakat 11–13 éves gyerekeknek adják tovább.

Soros kedvére való érzékenyítés folyik az Európa Tanács épületében Fotó: Európai Parlament

A Budapesti Európai Ifjúsági Központ 1995-ben nyitotta meg kapuit az Európa Tanács első olyan intézményeként, amely egy, a korábbi vasfüggönytől keletre fekvő országban létesült. A központ az Európa Tanács IV. Főigazgatóságának részeként az Ifjúsági és Sportigazgatóság létesítménye. A központ épülete a magyar állam tulajdonában van, fenntartását az ifjúsági ügyekért felelős minisztérium biztosítja. Az ingatlant Magyarország az Európa Tanács rendelkezésére bocsátotta. Ezzel egy időben a magyar kormány és az Európa Tanács egy megállapodást, úgynevezett székhelyegyezményt kötött, amelyben rögzítették a használat feltételeit. A központ diplomáciai terület. Zökkenőmentes működtetéséért, a programok színvonaláért, a vendégek személyes kényelméért és ellátásáért teljes egészében az Európa Tanács felel – olvasható az Európai Ifjúsági Központ honlapján.

A Tűzfalcsoport arról is beszámolt, hogy milyen képzéseket tartottak és fognak tartani az idén az emberjogi nevelőknek. A feminizmus és a gender témakörében hallgathattak eddig előadásokat az érdeklődők, az év további részében pedig zöld- és LMBTQ-témák kerülnek terítékre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.