Újabb hatalmas baloldali hazugság lepleződött le

Bakot lőttek a fiúk!

2021. 04. 08. 12:17
null
Berlin Németország 20160303 Labdarúgás 2016 Tavasz Bundesliga Hertha BSC edzés Petry Zsolt Fotó: Szabó Miklós Nemzeti Sport Fotó: Szabó Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok cikk született már Petry Zsolt felháborító eltávolításával kapcsolatban. Ezért most egy másik aspektust szeretnék bemutatni. Tamás Ervin, a baloldal egyik megmondóembere a Jelen.media nevű portálon a következőket írta:

„Petry a Magyar Nemzetnek azzal magyarázta álláspontját, hogy a sportembernek az a dolga, hogy sportoljon, magyarán a kapus védjen, és ha véleménye is van valamiről, azt ne vigye a nyilvánosság elé, hanem tartsa meg magának, mert ezzel akarva-akaratlanul politizál, megosztja híveit, lefarag abból az idolból, amit teljesítményével jogosan megszerzett. Tétele elfogadhatatlan, ráadásul a kapusedző észre sem vette, hogy nyilatkozatával maga is megszegte ajánlását, olyasmibe és úgy avatkozott bele, amitől óvta kollégáját.”

Tamás ezzel a kinyilatkoztatással ismét leleplezte a liberális baloldal hazug, kétszínű, álszent mivoltát. Hiszen ahogy írja, Petry, megszegve saját ajánlását, olyasmibe avatkozott bele, amitől óvta kollégáját, Gulácsi Pétert. Csak arról feledkezett meg említést tenni, hogy míg Gulácsi kinyilvánított véleménye ellenére továbbra is elismert szereplője a német labdarúgásnak – és tegyük hozzá, a magyarnak is –, addig Petry Zsoltot kitaszította magából a módfelett haladó gondolkodású német futballtársadalom, azaz nemes egyszerűséggel kirúgták az állásából, pedig ő is csak elmondta a véleményét. Tehát nem lehet egyenlőségjelet tenni a két vélemény fogadtatása és következményei között. Aki ezt teszi, az nem mond igazat.

De azt már megszokhattuk, hogy a baloldali, liberális oldalon mindig minden vélemény szabad, de kizárólag addig a pillanatig, amíg az megegyezik az ő véleményükkel.

Ezt a felháborító, arcátlan és álnok hozzáállást a legérzékletesebben Ákos mondja ki a Bosszú népe című dalában:

„A lélek üressége,

A mérce kettőssége,

Egy bosszúálló isten

Torzult tükörképe…”

Ehhez nem nagyon van mit hozzátenni.

Talán csak annyit, Petry Zsoltnak üzenve, hogy maximálisan veled vagyunk, és kiállunk melletted!

(A Petry Zsolttal való szolidaritásukat ezen az oldalon erősíthetik meg.)

Borítókép: Petry Zsolt a Hertha egyik edzésén Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.