Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 13., péntek, Luca, Otília napja

Címke: barcelona

45 cikk 1/5 oldal

Egy spanyol párt sem szerezhetett többséget

A legújabb választást az tette szükségessé, hogy Pedro Sánchez ügyvezető miniszterelnök nem kapott parlamenti támogatást kormánya megalakításához – emlékeztet a Financial Times brit üzleti lap.

Több mint félmillióan vonultak utcára Barcelonában

A barcelonai önkormányzat adatai szerint eddig több mint 700 szemetes konténert égettek el az utcai rendbontásokban, a vandalizmussal okozott kár értéke pedig meghaladja a másfélmillió eurót.

Tele a szekrény Aranycipővel

Messi elsőségéhez nem férhetett kétség: a 36 góljához csak Kylian Mbappé került közel 33-mal, a harmadik helyen záró Fabio Quagliarella már csak 26 találatig jutott.

Decemberre halaszthatják az El Clásicót

A katalóniai tüntetések miatt október 26-a helyett decemberben rendezhetik meg a Barcelona-Real Madrid csúcsrangadót a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

Forrongó hangulat Katalóniában

Katalónia székhelyén, Barcelonában hétfő óta tartanak a tüntetések a katalán függetlenségpárti politikusok ügyében hozott ítélet elleni tiltakozásul, akárcsak a rájuk épült radikálisok zavargásai.

Lezárnák Katalóniát

Barcelonában szerdán megkezdődtek a helyreállítási munkák is: a rongálások miatt leállt vasúti közlekedés hibáit kijavították, és a vonatok újraindultak.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …