Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 20., csütörtök, Aladár, Álmos napja

Címke: gajdics ottó

25 cikk 1/3 oldal

Gajdics Ottó: Ismét a gyűlöletről

Az MSZP vizesnyolcas elnökének annyi ugrott be a nemzeti konzultáció hírére, hogy a Fidesz újabb ügyekben akar gyűlöletet szítani, így ideje elmélkedni egy kicsit a gyűlöletről és az ő szításáról.

Nemzetárulás hagymapucolás közben

Minél jobban acsarkodik a balliberális ellenzék a nemzeti kormány politikája ellen a nemzetközi porondon, annál inkább leleplezi kiterjedt kapcsolatait a globalista erőtérben.

Sajtóklub: A szavazók rájöttek, ez nem játék!

Nagyon hálás vagyok a győrieknek, hogy nem dőltek be annak a nemtelen, undorító, aljas eszközöket használó kampánynak, ami az ellenzéki koalíciót volt hivatott megtámogatni – mondta Gajdics Ottó.

Új európai realitás

Gajdics Ottó elmondta: politikai csoda történt ezen az eseményen, hiszen a román polgármester nem azt mondta, hogy Tőkés Lászlónak semmi köze az eseményekhez, hanem megköszönte neki azt, ami történt.

Csörte: Meg lehet csinálni

Amikor egyre nyilvánvalóbb, hogy jön az új válság, ki kell találni, hogyan lehet továbbra is fenntarthatóvá tenni a gazdasági növekedést, ezzel egy időben munkahelyeket teremteni.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …