Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 16., szombat, Julianna, Lilla napja

Címke: gyurcsány ferenc

906 cikk 1/91 oldal

Gyárfás Tamás a félelem fogságában

A felbujtóként gyanúsított korábbi sportvezető leszögezte, egyetlen olyan hangfelvétel sem kerülhet elő, amely azt bizonyítaná, hogy megbízást adott Fenyő János médiacézár megölésére.

Szégyen a fővárosi reptér állapota

Ahhoz, hogy Közép-Európa vezető turisztikai térsége legyünk 2030-ra, bőven van még feladatunk — jelentette ki a Magyar Nemzetnek a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója Guller Zoltán.

Családvédelmi akcióterv: korszakos nemzetmentés

Orbán Viktor honosította meg Magyarországon az évértékelő beszéd intézményét, melynek keretében mindig az ország előtt álló hosszú távú kihívásokkal foglalkozik.

Gyurcsány felmentést adott a Jobbiknak

Évértékelő beszédet tartott szombaton Gyurcsány Ferenc. Ezúttal mellőzte a trágár kifejezéseket, és kíméletes jelzőkkel illette a miniszterelnököt is.
906 cikk 1/91 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.