Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: gyurcsány ferenc

213 cikk 1/22 oldal

A szabadság biciklije

A diadalittas ellenzék változatlan vehemenciával ünnepli magát. Szombaton maga Gyurcsány Ferenc habzóborász hirdetett igét hívei előtt, de a Népszava sem akart kimaradni a kabarématinéból.

Baljós árnyak a városházán

A Gyurcsány-Demszky-korszak bizalmi emberei köszönhetnek vissza Karácsony Gergely főpolgármester hivatali stábjában. Többek között olyan nevek bukkannak fel, mint Lamperth Mónika, Gál J. Zoltán.

Gazdatest

Soha nem szabad alábecsülni, soha nem szabad a rá való odafigyelésben egyetlen pillanatra sem ellankadni: a bolsevik a Föld legagresszívabb invazív fajai és legkitartóbb túlélői közé tartozik.

Kiélezettebb lesz a politikai verseny

Az ellenzéki elit stabilizálta magát, és a 2022-es országgyűlési választásokon ez az elit lesz többek közt Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc – jegyezte meg tegnap Kósa Lajos.
213 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …