Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: gyurcsány ferenc

1059 cikk 1/106 oldal

Hunvald nem ijedt meg Gyurcsány fenyegetésétől

Tanúim vannak arra, hogy mi történt, mivel a hívás alatt kihangosítottam a telefonomat,így mindenki hallhatta a DK-elnök kijelentését – mondta a Magyar Hírlapnak az erzsébetvárosi politikus.

Országszerte marakodnak a kormányellenes erők

Kiszelly Zoltán szerint az ellenzéki alakulatoknak az őszi voksolás nem az önkormányzatiságról szól, hanem pozíciójuk javításáról, illetve a túlélésük biztosításáról.

Egy falu, amelyet Gyurcsány tett naggyá

Nincs új a nap alatt. Gyurcsány Ferenc abból a szemlőhegyi Apró-villából érkezett a Balaton-partra, amelyet bitorlói ugyanúgy raboltak el, mint a balatonőszödi csodapartszakaszt Rákosi pajtás.

A függetlenség bajnoka

Hősünk az új ellenzéki erősorrend szerint módosította baráti körét. Újabban legtöbbet a Gyurcsány család kampányol a független Márki-Zay városában.

Megint hűsölni készül

Nagyon úgy néz ki, újabb börtönévek várnak Zuschlag János haramiára. Az MSZP-ben, majd a tömlöcben szocializálódott expolitikus ellen szervezett adatlopás gyanúja miatt emelt vádat az ügyészség.

A prímszámos és a harangozó

Ursula von der Leyen és Orbán Viktor találkozójának helyes megítélésében kíván segítséget nyújtani az olvasónak a haladó hazai ellenzék két megkerülhetetlen prominense, Gyurcsány és Ujhelyi.

Pénzt hoznak az adócsökkentések

Az adócsökkentések politikája bevált: miközben a cégeknek és a magánszemélyeknek egyre kisebb közterhekkel kell számolniuk, az állam bevételei látványosan nőnek – hangsúlyozta Tállai András.

A szocialista képviselők a legpasszívabbak

Számos ellenzéki honatya mindössze néhány percet hallatta a hangját a parlamentben, ami figyelemre méltó a nyilvános szereplési lehetőségek hiányára vonatkozó ellenzéki panaszok fényében.
1059 cikk 1/106 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.