Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: gyurcsány ferenc

245 cikk 1/25 oldal

Itt a 2010 előtti világ újracsomagolva

Nem feltétlenül rossz a választói emlékezet felfrissítése szempontjából, hogy hosszú idő után a balliberális erők újra meg tudják mutatni a gyakorlatban, hogy kik is ők valójában.

Láng Zsolt: Stadionstopból kórházstop lett Budapesten

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője hangsúlyozta: egyelőre türelmesek a főpolgármesterként még tapasztalatlan Karácsony Gergellyel, ám elvárják, hogy a főváros lássa el a saját feladatait.

Kettős látás

Vajon megünnepli-e ma az éppen tizenöt éve aratott diadalát Gyurcsány Ferenc? Nevezetesen azt, hogy a 2004. december 5-én megtartott népszavazásnak ő lett a nyertese.

Mégiscsak Gyurcsány a főváros vezetőinek egyike

A DK elnöke korábban tagadta az ellenzéki vezető szerepét, ennek ellenére egy sajtótájékozatón egy kérdésre, „mint a fővárost irányító vezető” válaszolt.

A klímavédelemnek ára van

Negyedik alkalommal rendezte meg a globális klímasztrájkot a Fridays for Future csoport. Gyurcsány és más baloldali politikusok igyekeztek ellopni a show-t, ám a fiatalok nem rájuk voltak kíváncsiak.
245 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …