Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: gyurcsány ferenc

347 cikk 1/35 oldal

Telefonbetyár

Helló, melósok! Ha nem lett volna elég bajotok a világjárvány kellős közepén, most még itt vagyok én is. Jakab Péter vagyok, és mindent jobban tudok.

Lepipálták Sorost

Az uborkagörbület-előírásnál megrekedt Brüsszelnek egyetlen épkézláb szava sincs a világjárványra, a magyar ellenzék pedig kendőzetlenül mutatja förtelmes arcát a parlamentben.

Gyurcsány, a bölcs

Nagy és nagyobb megszorításra futotta Gyurcsányéktól.

A válságban kiegyezésre van szükség

Nagyon félrevisz, ha valaki most annak drukkol, hogy a válság idején összeomoljon a kormány. Ez mindannyiunk számára katasztrófával járna – mondta a Magyar Nemzetnek Fekete-Győr András.

Pocskondiázva hergelte híveit a DK-s képviselő

A DK-s politikusok, élükön Gyurcsány Ferenccel és Varga Zoltánnal, a koronavírus-járvány kitörése óta folyamatosan a kormány lejáratásán munkálkodnak.

Ellenzéki fanyalgás és ötletbörze

A kormányfő által bejelentett gazdasági intézkedések még mindig nem elegendőek a járvány gazdasági és társadalmi hatásainak kezelésére – közölte Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.

Gyurcsányék demagóg hirdetéssel támadnak

Egy családon belüli erőszakot ábrázoló fotóval hívja fel a figyelmet a Demokratikus Koalíció arra, hogy „egy magyar ember megélhetése sem kerülhet veszélybe”.

Lidércnyomás a jövőből

A Dobrev–Gyurcsány páros biztos kézzel irányítja majd az országot abba az ideológiai apokalipszisbe, amely az emberi faj teljes kiszolgáltatottságához és előbb-utóbb részleges megsemmisüléséhez vezet.
347 cikk 1/35 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …