Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: gyurcsány ferenc

267 cikk 1/27 oldal

Toroczkai László: Szükség van szegregációra

Szükség van szegregációra, hogy a tanulni vágyó tisztességes magyar gyerekektől elkülönítsék azokat a cigány gyerekeket, akik terrorizálhatják őket – mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Miferink a patikában

Gyógyszertári kálváriájáról tudósít közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc családapa és DK-pártelnök. Régről tudjuk, hogy riporter lapul a mozgalmas emberben, szereti az efféle beszámolókat.

Gyurcsányék külföldre továbbítják az információkat

Lényeges kérdésben, a politikai véleményre vonatkozó adatok külföldre, harmadik országba juttatására nem kér külön hozzájárulást a Demokratikus Koalíció azoktól, akik a pártelnökkel „beszélgetnek” a közösségi oldalán.

Fidesz: Elképesztő Gyurcsányék álszentsége

Az DK beszél szakadékokról, amelynek vezetője az a Gyurcsány Ferenc, egy privatizációból meggazdagodott milliárdos, aki kormányzása alatt milliókat taszított szegénységbe.

Ellenzéki pótcselekvés

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke legfrissebb kinyilatkoztatásával nem kisebb potentáttal megy szembe, mint magával Gyurcsány Ferenc baloldali főhadúrral.

Ráfizethet a Momentum a külön állított listára

Bár Soros, Macron és egyéb külföldi liberális körök már letették a garast a Momentum vagy a Gyurcsány-párt mellett, az utolsó pillanatban is történhetnek meglepetések.

Sorosék is kezelhetik magyarok adatait

Újabb tényekre bukkant a Magyar Nemzet. Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon emberei választási célú adatgyűjtésbe kezdtek, ennek érdekében külföldi cégeket is létrehoztak.
267 cikk 1/27 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …