Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: gyurcsány ferenc

954 cikk 1/96 oldal

Magyar megélhetési ellenzék

Gyurcsány az MSZP-ből való kiválása óta egyfolytában arra törekszik, hogy a szocialisták szavazóit megszerezze, s a balliberális oldal meghatározó tényezője legyen.

Gyurcsány nem vész el, csak átalakul

A szemünk előtt a magyar Hillary felépítése zajlik, akinek most egy feladata van: májusban minél több szavazót el kell vonnia az egyébként is lejtmenetben lévő MSZP-től.

Nógatták, legyen politikus

Amióta a haladó baloldal bedobta a „Több nőt a magyar közéletbe!” jelszót, alig múlik el nap valami „lányos” politikai attrakció nélkül.

Tűz és víz

A DK elnöke szerint egy új európai háború közeleg. De a háború nemcsak Gyurcsány fejében zajlik, hanem az ellenzéki jelöltek között is folyik, mint ahogyan ezt már megszokhattuk.

Őstörténeti fesztivál nyílik Pócsmegyeren

Az Árvalányhaj nevű művésztanya vezetője napjaink politikai folyamatairól is beszélt, s úgy vélte: a Jobbik — amelynek egykor alelnöke volt — a szétesés felé tart.
954 cikk 1/96 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.