idezojelek

Gyurcsány az ország ellen

Úgy tűnik, a balvezér a dollárok gurításáért cserébe egyre több rágalmat igyekszik zúdítani – a magyar népre.

Megyeri Dávid avatarja
Megyeri Dávid
Cikk kép: undefined

Meg kell hagyni, nem kertel sokat Gyurcsány Ferenc, ha ártó szándékait kell kifejtenie. Már eddig sem rejtette véka alá, mit gondol a kormányról és az azt támogató milliókról, ám most, ahogy mondani szokás, újabb szintet lépett. Nem mismásolt közösségi oldalas üzenőfüzetében, hanem büszkén beismerte, hogy egyetlen cél lebeg a szeme előtt: mindenben szembemenni az Orbán-kormánnyal és nyomást gyakorolni rá. Hangoztatja: azért dolgoznak, hogy az Európai Unió olyan feltételeket támasszon, amelyek lebontják Orbán, úgymond, korrupt, önkényre épülő világát.

Püff neki! Egy csomóan még mindig azt hitték eddig: azért hajtanak Brüsszelben és egyéb nemzetközi fórumokon, hogy a magyar népnek jobb legyen.

Most meg közli ez a szélsőbaloldali hazugságművész, hogy szó sincs ilyen idejétmúlt indítékokról. Ők bizony nagy ívben tesznek arra, mi van a magyarokkal, köztük a saját választóikkal, mert kizárólag arra koncentrálnak, hogy a jobbközép kormány bukjon meg, sőt a világa, az általa felépített értékek is váljanak a földdel egyenlővé. Ír persze olyan szóvirágokat is, hogy fel akarják szabadítani a hazát. De ugye nem kell ecsetelni, hogy ő hazán csakis azok közösségét érti, akik gyűlölnek minden polgári tartalmat? És talán az sem kérdés, hogy neki az a hazafiság, ha megszűnünk magyarnak lenni, amennyiben ezt rendelik az általuk Moszkva helyébe emelt felsőbb hatalmak.

Hogy túl sokat gondolnánk a hatalom után ácsingózó bukott miniszterelnök szavai mögé? Dehogy. Ő volt az, aki megmondta: aki nincs velük, az ellenük van. Tehát még a passzivitást is üldözendőnek tartja. Ezzel pedig Rákosi Mátyás elveinek nem pusztán leporolójává, hanem továbbfejlesztőjévé lépett elő.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azért kíváncsiak volnánk, miként számol el az idáig a baloldalra szavazóknak? Hisz innentől teljesen világos, hogy miután mindent ellenez és támad, amit a jelenlegi kormány tesz, a mindenki számára pozitív fejleményeket is támadja. Vagyis a saját szavazói számára kedvező eredmények eltörléséért is harcba száll. Mától tehát tudhatják a baloldali szavazók is: a DK-s retrórákosista élcsapat aknamunkája általuk bevallottan ott van minden ki nem fizetett euróban, a boltban drágábban megvásárolt termékben, a rezsicsökkentés ellenére magasabb számlában, a kevesebb fizetésben, az inflációban is. A KISZ-führerből avanzsált neo­kommunista vezér úgy jár el, mint az a részeg hajóskapitány, aki a saját hajójába lövet. 

Csak a vak nem látja, hogy az őszödi hazugságrekorder nem is a kormány ellen van. Neki ellenség az egész ország, s ellenség benne minden férfi és nő.

Álljunk meg egy szóra azért annál a hazugságnál, hogy Orbán Viktor „2006-ban ellenzéki vezetőként azért lobbizott Európában, hogy Magyarország ne kapjon pénzt”. Hát már olvasni sem tud a gyűlölettől a hazai baloldal felkenetlen királya? Ő maga írta le az általa citált idézetben, hogy a Fidesz elnöke pusztán azt kérte az uniótól: tegye világossá, hogy nem nyújt segédkezet semmilyen megfontolásból sem a hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak. Hol itt a hiba? A jelenlegi miniszterelnök egy szóval sem kérte, hogy az országot megrövidítsék akár egyetlen euróval. Csupán azt, hogy ne segítsék a saját népét véresre verető, ünneplő tömegbe lövető, hivatalára méltatlanná vált akkori kormányfőt. Gyurcsány és csapata viszont ma a nekünk jogosan járó pénzek elvonásáért rimánkodik Brüsszelnek. Micsoda különbség!

Úgy tűnik, a balvezér a dollárok gurításáért cserébe egyre több rágalmat igyekszik zúdítani – a magyar népre. Kérdés, meddig tűrik azok, akik mostanáig támogatták és rá szavaztak.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.