Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 2., kedd, Kármen, Anita napja
HÍR TV – Sajtóklub:A többség nem emésztette meg ezt a rettenetet

Címke: könyvajánló

16 cikk 1/2 oldal

Szarajevó, Doberdó, Trianon

Novemberben mutatták be Balla Tibor hadtörténész könyvét, aki alapos munkát végzett: sorai közül kiviláglik a pedagógusi véna: gondolatait közérthető stílusban, lebilincselően adta közre.

Rosszra forduló történetek

Tíz évet kellett várni, hogy magyarul is olvashassuk a román próza egyik kiválóságának, Radu Tuculescunak önéletrajzi elemekkel átszőtt különleges regényét.

Szétszakított érzelmi kötelékek

Bár Böszörményi Zoltán idén megjelent kisregénye a kortárs irodalom egyik legszívszorítóbb könyve, mindenkinek ajánlom.

Várady Szabolcs magánmitológiájáról

A szerző igen eklektikus kötetet adott ki ismét; a négy ciklusra osztott versek egyike-másika annyira kódolt nyelven, nevekkel és helyszínekkel operál, hogy szinte érthetetlen.

Az apa szeretetének nyomai

Aki szeretne apának egy jó napot szerezni, nyugodtan vegye meg a könyvet és olvassa végig gyermekével, tartalmas és nem haszontalan félóra lesz – és sokszor megismételhető.

A Napfénytető a szerző töprengéseinek könyve

Ez a könyv vállaltan a szerző személyes (azaz általánosan emberi) töprengéseiről szól, s ily mivoltában, mivel nem hazudja, hogy az év bestsellere, lényegében támadhatatlan.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …