Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 20., kedd, Tivadar napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBA CNN-en a BLM narratíváját is kötelesek adni.

Címke: Nelson Mandela

9 cikk 1/1 oldal

Átmosott történelem

Hiába szokták meg az emberek a nevet, Port Elizabethet, a helyi önkormányzat úgy döntött, eltörli a régi, rossz emlékű elnevezést.

Demokratikus káosz

László Imre Hitler méltatása után összekeverte Josef Mengele auschwitzi orvost Nelson Mandelával.

László Imre összekeverte Mandelát Mengelével

Náci háborús bűnössel keverte össze a faji megkülönböztetés ellen küzdő Nelson Mandelát László Imre – írja Hír TV. A Gyurcsány-párt politikusa a Heti TV reggeli műsorában magyarázkodott a Hitlert méltató kijelentése miatt.

Nem mondott igazat a demokrata elnökjelölt-aspiráns a „letartóztatásáról”

Kampányfőnöke helyesbíteni kényszerült szerdán az amerikai demokraták elnökjelöltségére pályázó Joe Biden egyik korábbi állítását, miszerint az 1970-es években letartóztatták őt Dél-Afrikában, amikor Nelson Mandela polgárjogi harcossal, Dél-Afrika későbbi elnökével akart találkozni.

Álmok Múzeuma

Az álommúzeum megálmodója nem törődik azzal, hogy az álom valóság vagy hallucináció, hanem mesél. Gyűjti és elénk tárja az álmokat.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …