Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 13., csütörtök, Ipoly napja
HÍR TV – Csörte:Gödi balhé: hogy lesz így egy közös lista?

Címke: parlamenti választás

46 cikk 1/5 oldal

Csatát nyert Netanjahu

Benjamin Netanjahu ügyvivő miniszterelnöknek még korrupciós ügyeinek árnyékában is sikerült győzelemre vezetnie jobboldali alakulatát, miközben a baloldal történelmi vereséget szenvedett.

Lemondott a felvidéki MKP elnöksége

A pártban várható tisztújításig a parlamenti választásokon az MKP színeiben legtöbb preferenciaszavazatot szerző kilenc jelölt látja el a párt ügyvivő elnökségét.

Bugár Béla lemond pártelnöki posztjáról

Az új szlovák parlamentbe a szombaton tartott választáson hat párt jutott be, a választási jegyzőkönyvek több mint 99 százalékának összesítése alapján.

Megkezdődött a 2020-as parlamenti választás Szlovákiában

Elemzői vélemények szerint az ország történetének legbizonytalanabb kimenetelű parlamenti választása lehet, mert sok az olyan párt, amelynek támogatottsága közel van az ötszázalékos bejutási küszöbhöz.

A tét a magyarság képviselete

Az Összefogás mozgalommal nem egy újabb pártot, hanem az egységes magyar politizálás közös platformját hoztuk létre. Az összefogás és a megosztottság között is döntünk ma.

Már az öröm, ha nem rúgnak belénk

A szlovákiai parlamenti választás előtt a Felvidéken veszélyesnek tartják Marian Kotleba szélsőjobboldali pártját. Van, aki szerint a magyarság autonómiája lenne a legjobb megoldás.

Lezárult Iránban a parlamenti választás

Lezárult Iránban péntek este a parlamenti választás, miután három alkalommal is meghosszabbították a szavazóhelyiségek nyitva tartását, hogy több választópolgárnak biztosítsák a voksolás lehetőségét.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …