időjárás 15°C Irén , Írisz 2023. március 25.
logo

találatok a(z) #PKK hashtagre (8)

Női egyenjogúság a harctéren

Női egyenjogúság a harctéren

Világszerte felháborodást váltott ki, hogy Törökország offenzívát indított Északkelet-Szíriában a Népvédelmi Erők nevű kurd milícia ellen.

Török családok szerint a kurd gerillaszervezet elrabolta gyerekeiket

Török családok tüntetnek két hete Diyarbakirban a kurdbarát, ellenzéki Népek Demokratikus Pártja (HDP) székháza közvetlen közelében, azt állítva: a kurd gerillaszervezet elrabolta gyerekeiket, hogy a fegyveres harcokban használja fel őket. A HDP tagadja a

Folytatódik a PKK-s pár pere

Folytatódik a PKK-s pár pere

Az első fokon kiszabott kétéves szabadságvesztés helybenhagyását indítványozta a Szegedi Ítélőtáblán a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a terrorizmus támogatásáért elítélt török–kurd házaspár ügyében.

Fellebbezett a terrorizmus finanszírozásával vádolt kurd házaspár

Fellebbezett az elsőfokú ítélet ellen az a kurd férfi és nő, akit terrorizmus finanszírozásában mondott ki bűnösnek a Szegedi Törvényszék, mert korábban évekig a Kurdisztáni Munkáspárt (Partiya Karkeren Kurdistan, PKK) kötelékében szolgált – tájékoztatta

Tízezrével érkeznek terroristák Európába

Tízezrével érkeznek terroristák Európába

Az orosz hírszerzés szerint tízezrével érkeznek a kontinensre a harcedzett iszlamista szélsőségesek, s eközben már Nyugat-Európa is terroristakibocsátó lett — mondta Horváth József a Magyar Nemzetnek.

1/1 oldal