Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Címke: svédország

539 cikk 1/54 oldal

Migrációs vita Stockholm és Oslo között

Amikor a neonácik a norvég utcákon masíroznak, gyakran hallani svéd beszédet – jelentette ki Erna Solberg. A norvég miniszterelnök ezzel felbőszítette a szomszédos Svédországot.

A skandináv országokat sújtja a kánikula

A skandináv országokat vette célba az Európán végigvonuló melegfront: még Svédország északi részén is harminc fok fölötti hőmérsékleteket mértek – számolt be a svéd meteorológiai intézet szombaton.

Trump szabadságot követel a harlemi rapzenésznek

„Adjátok meg ASAP Rockynak a szabadságát! Nagyon sokat segítünk Svédországnak, de úgy tűnik, ez fordítva nem működik”— áll Donald Trump Twitter-üzenetében.

Valami bűzlik

Nem Dániában, hanem az Öresund-hídon túl, Svédországban. Egy évvel ezelőtt történt, hogy ismeretlen fiatalok felgyújtottak egy sor parkoló autót Göteborgban, Svédország második legnagyobb városában.
539 cikk 1/54 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.