Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: svédország

529 cikk 1/53 oldal

Svédországban felmentettek egy terrorizmussal vádolt üzbég férfit

A stockholmi fellebbviteli bíróság szerdán felmentett egy üzbég férfit, akit márciusban az első fokon eljáró Solna kerületi törvényszék terrorizmus vádjával hét év börtönre, illetve a szabadságvesztés letöltését követően kitoloncolásra ítélt.

Svédországban a szociáldemokraták szerezték a legtöbb szavazatot

Svédországban a szociáldemokraták szerezték a legtöbb szavazatot – 23,6 százalékot – a vasárnapi európai parlamenti (EP-) választáson, míg második helyen a konzervatív Mérsékelt Párt végzett a voksok 16,8 százalékával – közölte a svéd választási bizottság a szavazatok 94 százalékos feldolgozottsága alapján.

Németország az anarchia felé sodródik

Németországban olyan terv kivitelezése van folyamatban, amely értelmében az üres lakásokat „nagycsaládosok” (értsd: nagy létszámú bevándorló családok) részére az állam megvásárolná.
529 cikk 1/53 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.