Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: svédország

101 cikk 1/11 oldal

Csak az olimpiai selejtező a biztos

A svéd siker „tükörfordításban” magyar reményt jelent: Kim Rasmussen társulata részt vehet a jövő márciusi olimpiai selejtezőtornán, ahol két ellenfele már ismert: Kína és Szerbia.

Még mindig függő

Továbbra is próbálunk átvedleni külföldi szurkolóvá, napszaktól és mérkőzéstől függ, éppen melyik válogatott sikerét kell kiszurkolnunk a női kézilabda-világbajnokságon.

Meghalt Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője

Menedzserének közleménye szerint Fredriksson kedden halt meg „a rákkal folytatott 17 évnyi küzdelem után”. „Te voltál a legcsodálatosabb barát több mint 40 éven át” – írta Per Gessle.

Az EP is az atomenergia jelentőségére szavazott

A dokumentum tartalma ellentétes egy korábbi határozatéval, amely szerint a nukleáris energia se nem biztonságos, se nem fenntartható környezeti és gazdasági szempontból.

Erősödő svéd bevándorlásellenesség

A svéd Szociáldemokrata Párt 22 százalékon áll egy friss közvélemény-kutatás szerint. Az euroszkeptikus, az illegális bevándorlást elutasító Svéd Demokraták ugyanakkor eléjük kerültek 24 százalékkal.
101 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …