Keresés
Magyar Nemzet
2021. augusztus 6., péntek, Berta, Bettina napja
HÍR TV - Publi CaféKarácsony Gergely bevándorláspárti.

Címke: svédország

377 cikk 1/38 oldal

Mégsem kap büntetést a homoszexuálisoknak visszafordító kezelést ajánló madridi coach

Újabb pedofilt tartóztattak le a spanyol rendőrök Sevillában · Országos cementhiány állíthatja le az építkezések háromnegyedét Svédországban · Rekordmagas az újonnan toborzott nők aránya a norvég hadseregben · Törölte a bíróság egy homoszexuálisoknak visszafordító kezelést ajánló madridi coach több ezer eurós büntetését.

Egy egész generációt traumatizál a svédországi bandabűnözés

Nyolcvan migráns indult Nagy-Britanniába csónakokon a La Manche csatornán · Csődbe ment Spanyolország egyik legnépszerűbb síparadicsoma · A női fenék növelésére alkalmas illegális gyógyszereket foglaltak le Párizsban · Egy egész generációt traumatizálnak a svédországi lövöldözések.

Több száz elítélt úszta meg a börtönbüntetést Svédországban

Európa Hollywoodját építené fel Spanyolország · A meglincselt buszsofőr özvegye szerint a francia belügyminiszter csak mellébeszél az erőszak megfékezéséről · Több mint kétezer gyerek maradt árván a járvány miatt Spanyolországban · Hétszáz elítélt nem vonult be a büntetését letölteni Svédországban.

A spanyol jobboldal szerint Magyarországon minden homoszexuális ember normális életet élhet

Eltávolították Emmanuel Macron arcképét egy francia település polgármesteri hivatalának faláról · Fogvatartottak ejtettek túszul két börtönőrt Svédországban · A tunéziai egészségügyi miniszter állásába került az oltási akció · A spanyol jobboldal szerint Magyarországon minden homoszexuális ember teljesen normális életet élhet.

Nagyobb nyilvánosságot és elismerést sürgetnek a fekete séfek Amerikában

A Limoge-i banda Molotov-koktélokkal várta a francia rendőröket · Ismét áramellátási problémákkal küzd Svédország · Nem kapott oltást a spanyolországi fertőzöttek több mint nyolcvan százaléka · Nagyobb nyilvánosságot és elismerést sürgetnek a fekete séfek Amerikában.
377 cikk 1/38 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége