Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 20., kedd, Tivadar napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBA CNN-en a BLM narratíváját is kötelesek adni.

Címke: svédország

306 cikk 1/31 oldal

A munkaképes migránsok fele csak segélyből él Svédországban

Olaszország leghamarabb decemberre érheti el a nyájimmunitást; Japán radioaktív vizet engedne a Csendes-óceánba. Ismét erőszakosan tüntettek az olasz vendéglátósok; Svédországban 675 ezer munkaképes korú migráns él segélyből.

Geopolitikai háborúnak nevezte a vakcinabeszerzést az olasz politikus

Nem toloncolják ki a gyereket zaklató migránst Svédországból; videón az állatkínzás egy madridi laboratóriumban. A járványhelyzet csökkentette a rabok drogproblémáit Finnországban; igazságtalannak ítélte a vakcinaelosztást az olasz gazdaságfejlesztési miniszter.

A svédek is átállhatnak a családi adókedvezmény rendszerére

Újranyitják a pantini mecsetet; oltási igazolvánnyal lehet szépségszalonba menni Koppenhágában. A férfiak hegemóniája ellen küzdenek a brightoni női nudisták; családipótlék-kiegészítés helyett javasolja az új rendszert a svéd párt.

A svéd miniszterelnök szerint a svéd kommunisták demokraták voltak

Spanyolország és Algéria véget vetne az illegális migrációnak; a svéd autógyár dolgozói is kérhetnek szülési szabadságot. A Pentagon már fogadja a transzneműeket; a svéd miniszterelnök az Orbán-kormánnyal ellentétben a volt svéd kommunista pártot demokratikusnak ítélte.

Az illegálisan bulizókat védi a spanyol törvény

A katalán iskolákban is kötelező a spanyol nyelvoktatás; az Armani cég is besegít az oltási kampányba. A Svéd Egyház nem kötné a nyelvtudást az állampolgársághoz; engedély nélkül törtek be a rendőrök az illegális madridi buliba.

Kirúgták az amerikai színészeket, mert fehér bőrűek

Szélsőjobboldali francia aktivisták tüntettek az iszlamizálódás ellen; kivizsgálják a svéd kormány járványkezelési folyamatait. Arkansas nem engedi a transznemű nőket a női diáksportba; az etnikai sokszínűség jegyében rúgták ki a fehér színészeket.

A homoszexualitás népszerűsítésére kérik a franciaországi imámokat

Kilakoltatják a marokkói családokat Belgiumban; börtönből akarta zsarolni a rádiót a svédországi rapper. Egymilliárd dollárt fizetett a szexuális zaklatással vádolt orvosért az egyetem; arra kérik a franciaországi imámokat, hogy a homoszexualitásról prédikáljanak.
306 cikk 1/31 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …