Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 17., szerda, Endre, Elek napja

Címke: új lakások

104 cikk 1/11 oldal

Tetőzik az új lakások átadása

Miközben a befektetői vásárlások visszaesése látszik, az ügyleteket a kedvezményes áfa kivezetése körüli kérdések is nehezítik.

Koncentrálódó új lakások

Még az előző évekhez viszonyítva is nagyobb arányt képviselt a lakásépítésekben Közép-Magyarország és Győr-Moson-Sopron megye az idei év elején.

Bőven lenne még helyük az új lakásoknak

Elmarad a kívánatostól az újlakás-építések száma, ráadásul az ilyen típusú építkezések beruházói meglepően szűk területekre koncentrálnak – írja keddi számában a Világgazdaság.

Családi léptékű lakásfejlesztések

A jegybank piaci szereplők véleményét összegezve egyúttal azt is jelezte, hogy a kedvezményes forgalmi adónak van a legnagyobb szerepe a lakásépítések alakulásában.

Javaslat a lakásáfa életben tartására

Visszaigényelhetővé tenné a kedvezményes, ötszázalékos lakásáfa és a normál, 27 százalékos áfakulcs közötti különbséget az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége — értesült a Magyar Nemzet.

Idén tetőzhetnek a lakásépítések

Az év eleji időszaknak megfelelően ugyan lassan indultak el a lakásépítések, de az első negyedévi adatokból már sok minden kiolvasható.

Ezrével épülnek a lakások a Balaton-part mentén

Döbbenetes mértékű ingatlanfejlesztések zajlanak a Balatonnál, amit jól mutat, hogy tavaly Budapest és Győr után Balatonlellén készült el a legtöbb értékesítésre szánt új otthon.
104 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.