Levédette a népszerű játékkonzol burkolatát a gyártója

Mostantól senki sem árulhat legálisan alternatív oldalpaneleket – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 11. 24. 10:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megszokottól eltérően a PlayStation 5 borítása nem monolitikus jellegű, a tényleges készülékházról elsősorban dekoratív célokat szolgáló oldalpanelek pattinthatóak le. A spekulációk szerint a Sony ezzel a megoldással kívánja a jövőben egyedibb kinézetűvé, továbbá gazdaságosabban gyárthatóvá tenni a konzol limitált kiadású változatait, tipikusan a legfontosabb játékok megjelenése és neves évfordulók alkalmából szokott ilyeneket készíteni.

Ugyan a cég a mai napig nem jelentett be a szokásostól eltérő színű vagy mintázatú oldalpanellel szerelt PS5-öt, azonban már két ilyeneket árulni kívánó céggel szemben is fellépett, ami alátámasztani látszik az említett spekulációt. A cég most tovább erősítette a pozícióját, 376 nappal a papírmunka leadása után sikerült megszereznie a szabadalmat a PlayStation 5 oldalpaneljére az USA-ban, ezzel még jobban megnehezítve az olyanok dolgát, akik egyedi panelekkel kívánnának üzletelni.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Playstation 5 (Fotó: YouTube)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.