Európába jön a népszerű biztonsági kamera

Idén nyárig elérhetővé válik Európában az új típusú kültéri biztonsági kamera.

Forrás: Origo.hu2022. 05. 07. 12:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár az USA-ban már tavaly kapható lett az Arlo Go 2 kültéri biztonsági kamera, Európába csak idén nyáron érkezik. Ez Wi-Fi mellett mobilnettel is működik, vagyis nyaralóba, építési területre is ideális lehet. 1080P-s videó rögzítésére alkalmas, éjszaka is lát, továbbá kétutas audiót kínál, tehát a kamera közelében lévő embereknek távolról is beszélhetünk – olvasható az origo.hu cikkében.

A betolakodók elriasztásában beépített sziréna segíti a tulajdonost. A vezeték nélküli kamera akkumulátora állítólag sokáig bírja, de cserélhető is. A SIM-foglalat mellett microSD-férőhely is van benne, GPS-követés révén pedig appon keresztül követhető a kamera helyzete.

IP65-ös vízvédettséget is kapott, továbbá -20 és 45 Celsius-fok között képes üzemelni. Az Amazon Alexa és a Google Asszisztens is támogatott, így a csatlakoztatott okoseszközökre is befut a riasztás. Az újdonság ára 300 euró lesz.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.