A kétezres évek emo-legendái először lépnek fel Budapesten jövőre

Az egyik legmeghatározóbb kortárs rockzenekar, a My Chemical Romance éppen a pandémia előtt, 2019 végén alakult újra hat év szünet után, a nagyszabású visszatérő turné így akkor elmaradt, június 7-én azonban a Budapest Parkba is ellátogatnak – írta meg az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 12. 07. 11:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szokás mondani, hogy a csúcson kell abbahagyni, a My Chemical Romance azonban túl komolyan vette az intelmet: 2011-ben az angol Reading Festival főfellépőjeként koncerteztek.

Ugyanezen a turnén egyébként a soproni VOLT Fesztiválon is felléptek, mielőtt 2013-ban megdöbbentő hirtelenséggel feloszlottak. A My Chemical Romance generációkon átívelő hatását jól érzékeltette, hogy a rajongók valamennyi minimálisan is félreérthető Twitter-poszt alapján állandóan az együttes újraalakulását vizionálták – idézi fel az Origó.

Erre végül 2019-ben sor is került: a zenekar visszatérő Los Angeles-i fellépésére néhány perc alatt elkapkodták az összes jegyet. Nem sokkal később a 2020-as VOLT Fesztiválra is ellátogattak volna, erre azonban az ismert okok miatt nem került a sor, a magyarországi koncertet azonban június 7-én a Budapest Parkban pótolják.

A My Chemical Romance koncertjére a Budapest Park oldalán vásárolhatók jegyek december 10-től.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Fotó: Facebook

Borítókép: Szignózott poszter az együttes korai korszakából (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.