Világszenzáció a Fővárosi Nagycirkuszban

Különleges műsorkínálattal és új idősávban várják a vendégeket.

Forrás: Vg.hu2022. 04. 27. 9:09
null
Budapest, 2022. április 26. A Fõvárosi Nagycirkusz a Ballon kilátóból fotózva 2022. április 26-án. Május 1-jétõl várja a közönséget a városligeti Mimóza-dombon, az egykori sörsátor helyén létrejött Ballon kilátó. Szélcsendes idõben 150 méter magasságba repül fel a rögzített, héliummal töltött hõlégballon akár 30 fõnyi, 6 évesnél idõsebb utassal. A ballon mintegy 5 perc alatt éri el a 150 méteres maximális magasságát, ugyanennyi idõt tölt el a levegõben, és szintén 5 percnyi idõ alatt tér vissza a felszínre. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különleges műsorkínálattal és új idősávban is megjelent a szabadidős-kulturális programpiacon a Fővárosi Nagycirkusz, amely szeptemberig a hét öt napján matinéidőben egy különleges vízi cirkuszi show-t, pénteken és szombaton este pedig egy felnőtteknek szóló, exkluzív műsort mutat be. Mindeközben egy igazi világszenzáció, a vietnámi AO Show is látható lesz mindössze hat alkalommal május 5–8. között a cirkusz mellett, az állatkert területén felállított hatalmas sátorban – olvasható a VG-n.

A Fővárosi Nagycirkusz Rain – Esőcirkusz című új műsora szeptember közepéig látható, különlegessége az egyedülálló szökőkútrendszer a porondon, amellyel az esőt idézik meg.

Műsorunk a békéről és a békéért szól, amely az elmúlt évtizedekben nem volt aktuálisabb, mint amennyire ma az. A cirkuszban nem számít a nemi, faji, vallási, nemzeti hovatartozás vagy a politikai ideológiák. A cirkusz teljes világot átfedő ernyője alatt mindenki egyforma. Ezért műsorunkban ukrán, orosz, fehérorosz és magyar artistaművészek lépnek porondra

– írták a műsorról.

Közép-Európa egyetlen, egész évben nyitva tartó kőcirkusza augusztus végéig hetente kétszer, pénteken és szombaton este a múlt század húszas és harmincas éveinek népszerű műfaját, a varietét megidéző műsorával a felnőttközönséget veszi célba. Az illuzionisták, varázslók, trükkmesterek, bűvészek és artistaművészek egyfelvonásos műsorát romantikus első randevú helyszínéül vagy egy évforduló megünneplésére, céges csapatépítőre, baráti összejövetelre, osztálytalálkozóra vagy éppen lánykérésre is alkalmasnak hirdetik.

Az attraktív műsorpolitika része az anyák napi programsorozat is, amikor a nagymamákat, édesanyákat és a gyerekeket együtt hívják szórakozni vasárnap.

A rendre új attrakciókkal szolgáló cirkusz az egyre gazdagabb városligeti szabadidős programkínálat szerves része.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: A Fővárosi Nagycirkusz a Ballon kilátóból fotózva 2022. április 26-án. Május 1-jétől várja a közönséget a városligeti Mimóza-dombon, az egykori sörsátor helyén létrejött Ballon kilátó. Szélcsendes időben 150 méter magasságba repül fel a rögzített, héliummal töltött hőlégballon akár harmincfőnyi, hatévesnél idősebb utassal. A ballon mintegy öt perc alatt éri el a 150 méteres maximális magasságát, ugyanennyi időt tölt el a levegőben, és szintén ötpercnyi idő alatt tér vissza a felszínre. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.