Szerdán kezdődik az Agromashexpo

Ma kezdődik a 40. Agromashexpo Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Forrás: MTI2022. 01. 26. 8:30
NAGY István
Budapest, 2020. január 22. Nagy István agrárminiszter kiszáll egy traktor vezetõfülkéjébõl a 38. AGROmashEXPO és a 10. AgrárgépShow szakkiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2020. január 22-én. A legnagyobb, négynapos agrárszakmai rendezvényen csaknem 350 kiállító mutatja be a mezõgazdaság legkorszerûbb technikáit, trendjeit. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hungexpo honlapján a rendezvény és a kapcsolódó konferenciák legfőbb témái közül kiemelték többek között az agrárdigitalizációt, az ökológiai gazdálkodást, a támogatási lehetőségek bemutatását. 

Átadják továbbá az Agromashexpo 2022 termékfejlesztési díjait, a nyertes termékeket a helyszínen meg is lehet tekinteni. 

A díjazottak listája a Hungexpo oldalán olvasható. A világhálón keresztül a kiállítást virtuális formában is meg lehet tekinteni.

A rendezvényen kötelező a járványügyi, egészségügyi szabályozások betartása, belépni tehát csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet. 18 év alattiak is csak így, vagy védett személy felügyeletével vehetnek részt az eseményen.

A MÁV Zrt. közleménye szerint a vasúttal érkezőknek a MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. kedvezményt biztosít a vonatjegyek árából. 

A kedvezmény érvényesítéséhez 50 százalékos alkalmi menettérti menetjegyet kell vásárolni, majd a program helyszínén található mobilpénztárban lepecsételtetni. 

Alkalmi menettérti jegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton nem vásárolható meg. 

A 40. Agromashexpo szombat estig várja a látogatókat.

Borítókép: Nagy István agrárminiszter kiszáll egy traktor vezetőfülkéjéből a 38. Agromashexpo és a 10. Agrárgépshow szakkiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2020. január 22-én (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.