Orbán Balázs: A költségvetés biztosítja, hogy ne a magyar emberek fizessék meg a háború árát

„Az elmúlt években járványok és népvándorlások fenyegették a mindennapi életünket, most pedig a szomszédban zajló háborúval és az Európára leselkedő energiaválsággal kell szembenéznünk, ezért nekünk, magyaroknak is alkalmazkodnunk kell” – fogalmazott.

Forrás: Facebook/Orbán Balázs2022. 07. 20. 19:05
ORBÁN Balázs
Budapest, 2022. június 20. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója azonnali kérdésre válaszol az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 20-án. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök politikai igazgatója emlékeztetett: „Ezt a célt szolgálja a tegnap elfogadott jövő évi költségvetés is, amely biztosítja, hogy ne a magyar emberek fizessék meg a háború árát, és megvédjük a közös eredményeinket: a munkahelyeket, a nyugdíjakat, a családtámogatásokat és a rezsicsökkentést.”

Ezek az eredmények olyan erős fundamentumot adnak, amelyre tudunk támaszkodni, és így, a tragikus világpolitikai és világgazdasági helyzet ellenére is 2022-ben 5,2 százalékos gazdasági növekedést vár hazánk számára az Európai Bizottság

– hangoztatta.

„Tegnap a költségvetés elfogadásával lezárult a tavaszi ülésszak az Országgyűlésben” – fogalmazott a bejegyzésben.

Orbán Balázs aláhúzta: „Ugyanakkor a munka nem áll meg, továbbra is azért dolgozunk, hogy 2030-ra Magyarország az Európai Unió öt legsikeresebb országa közé emelkedjen, ahol a legjobb élni, lakni és dolgozni!”

Borítókép: Orbán Balázs (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.