időjárás 16°C Cintia , Norbert 2023. június 6.
logo

Elképesztő keresletre számít húsvétkor a Spar, így próbálják megkönnyíteni a vevők dolgát

Magyar Nemzet
Forrás: Világgazdaság
2023.03.28. 15:18 2023.03.28. 15:25
Elképesztő keresletre számít húsvétkor a Spar, így próbálják megkönnyíteni a vevők dolgát

A nem mindennapi árcsökkentés mellett hosszabb nyitvatartással és szélesebb körű termékpalettával várja a Spar a vevőket a húsvét előtti napokon.

A korábbinál is szélesebb termékkörrel, egyes üzletek esetén meghosszabbított nyitvatartással, illetve az online shop szolgáltatásaival csalogatja a vevőket országszerte  – írja a Világgazdaság. A  kereskedelmi lánc elsődlegesen az árukínálat mélyítését célozta, hogy a húsvéthoz köthető élelmiszerek és non-food termékek terén egyaránt bőséges kínálattal várják a vevőket. 

A forgalom ugyanis 30-40 százalékkal is nagyobb lehet, mint más napokon.

Az üzletlánc arra számít, hogy zöldcsütörtök, azaz a nagypéntek előtti csütörtök lesz a legkiemelkedőbb nap a kereslet szempontjából.

Azonban nem csak a kínálatot járatja a csúcsra a boltlánc, a nyitvatartását is meghosszabbítja. Húsvét szombaton az online shop házhoz szállítása 8–22 óráig lesz elérhető. Az ünnepet megelőző héten a megnövekvő vevői igények miatt hét közben a kiszállítási időszak hosszabb lesz, reggel 8-tól 23.30-ig fog tartani. 

Budapesten és további több mint 230 településen érhető el a Spar online shop szolgáltatása. Az Árzuhanás promóció keretein belül hetente újabb termékek árát csökkentik az áruházakban. 

Hétfőtől a promócióban részt vevő termékek ára terméktől függően 5–16 százalékkal csökkent.

Ezúttal

  • a pékáruk (kenyerek, péksütemények) ára 6–16 százalékkal,
  • a rizs, búzadara, búzarétesliszt ára 5–7,
  • a száraztészták ára 5–10,
  • a müzlik, zabpelyhek ára 5–9, 
  • a sütőpor, vanillincukor ára hét százalékkal csökken.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.