Javított előrejelzések a magyar növekedéssel kapcsolatban

Varga Mihály: Folytatjuk a támogató költségvetési politikát, a beruházások ösztönzését, a munkahelyteremtést, az adócsökkentéseket, és újabb intézkedések is kellenek.

Magyar Nemzet
2021. 07. 02. 8:45
null
Forrás: Pénzügyminisztérium
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelentősen javították Magyarország gazdaságára vonatkozó előrejelzéseiket különböző gazdasági szervezetek az elmúlt hetekben – erről posztolt közösségimédia-oldalán Varga Mihály. A pénzügyminiszter úgy fogalmazott: „Bár az elemzők optimizmusa nem alaptalan, itt a Pénzügyminisztériumban tartjuk magunkat a kétszer mérni, egyszer vágni elvhez. Ahhoz, hogy az 5,5 százalék feletti növekedést elérjük, sokat kell még dolgoznunk. Folytatjuk a támogató költségvetési politikát, a beruházások ösztönzését, a munkahelyteremtést, az adócsökkentéseket, és újabb intézkedések is kellenek” – írta Varga Mihály.

Fotó: Pénzügyminisztérium

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.