Megdöbbentő videón, ahogy az ukrán hadsereg robbantásra készül

Az ukrán erők hidakat robbantanak fel, hogy akadályozzák az orosz hadsereget.

Forrás: Twitter2022. 05. 19. 6:53
null
Harkiv megye, 2022. május 18. Tank tetején ülõ ukrán katonák Dicsõség Ukrajnának és Halál az ellenségre feliratú ukrán zászlót lobogtatnak a kelet-ukrajnai Harkiv megyében 2022. május 17-én. MTI/AP/Bernat Armangue Fotó: Bernat Armangue
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Gárda és az Ukrán Különleges Biztonsági Erők harcosai stratégiai hidakat robbantottak fel a Luhanszki régióban, megakadályozva ezzel a megszállók támadását.

Ukrán drónok által ledobott robbanóanyaggal végzett támadás ért egy orosz BMP harcijárművet, amely a források alapján megsemmisült.

Az orosz hadseregtől származó Strela–10M3 rövid hatótávolságú rakétarendszer új álcát kapott, és most sikeresen üzemelteti az ukrán erők egyik csapata.

Borítókép: Tank tetején ülő ukrán katonák Dicsőség Ukrajnának és Halál az ellenségre feliratú ukrán zászlót lobogtatnak a kelet-ukrajnai Harkiv megyében (Forrás: MTI/AP/Bernat Armangue)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.