Kocsis Máté: Ha Dobrev korrupciós továbbképzésre ment, akkor jó helyen járt

A Fidesz frakcióvezetője a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjének tegnapi berlini útjára reagált.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 10. 15. 13:38
Dobrev Klára és Olaf Scholz német kancellár Berlinben.
2022.10.14
Dobrev Klára és Olaf Scholz német kancellár Berlinben. 2022.10.14 Forrás: Dobrev Klára Facebook oldala Forrás: Dobrev Klára Facebbok oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha valakinek még mindig nem lenne teljesen világos, hogyan okoz a baloldal hidegvérrel ezermilliárdos károkat az országnak, az csak pillantson rá Dobrev Klára tegnapi berlini túrájára – kezdte Facebook-bejegyzését Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője.

Gyurcsány Ferenc árnyéka (egyben a felesége) Olaf Scholz német kancellárnál járt, és véletlenül pont a Magyarországnak járó európai uniós források felfüggesztéséről ejtettek szót. A hivatkozás Gyurcsányné részéről természetesen a szokásos korrupció volt. Igen, ezt pont ő mondja, akinek az egész családja generációk óta fosztogatja az állami vagyont – folytatta a frakcióvezető.

– Figyelemre méltó bája az is a találkozónak, hogy épp Olaf Scholz kancellár és kormánya hozta össze a német történelem legnagyobb adócsalási botrányát, szóval ha Dobrev korrupciós továbbképzésre ment, akkor jó helyen járt – húzta alá a politikus.

Majd röviden hozzátette: nagyszerű ötlet, amit a baloldali német kancellár mond, de először talán a saját háza táján sepregessen, mert egyelőre kötésig jár a korrupciós ügyekben. Hozzáfűzte: „kioktatást pedig nem fogadunk el olyan magyar–bolgár kommunistáktól, akik a rablóprivatizációban gazdagodtak meg, és akik egyszer már tönkretették ezt az országot.”

– Egy biztos: minden fenyegetőzés ellenére a magyar kormány korrekt megoldásra törekszik az Európai Bizottsággal, és maximálisan elkötelezett a vállalások teljesítése mellett. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat – zárta bejegyzését a frakcióvezető, Dobrev Klára beismerő Facebook-bejegyzését követően.

 

Borítókép: Dobrev Klára és Olaf Scholz német kancellár Berlinben (Forrás: Dobrev Klára Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.