Újabb orosz milliomos zuhant ki egy ablakból rejtélyes módon

Az iparmágnás egyszer bírálta az Ukrajna elleni háborút.

Magyar Nemzet
2022. 12. 28. 9:27
Pavel Antov
Forrás: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holtan találták Pavel Antov orosz iparmágnást egy indiai szállodában, a jelek szerint rejtélyes módon kizuhant a harmadik emeleti ablakból. A rendőrség szerint semmi nem utal bűncselekményre, de elképzelhető, hogy öngyilkosságot követett el.

Ugyanebben a szállodában ugyanis  néhány nappal korábban az egyik barátja is meghalt, miután valószínűleg agyvérzést szenvedett.

A négyfős orosz társaság együtt érkezett az indiai hotelbe, hogy együtt ünnepeljék az üzletember 65. születésnapját. Pavel Antov húsfeldolgozásból gazdagodott meg, vagyonát 140 millió dollárra becsülték. Ismert üzletember és politikus volt Vlagyimir városában.

 

Még nyáron Whatsapp-csatornáján bírálta az Ukrajna ellen indított háborút.

 

 Miután orosz légi támadás ért egy lakóházat, amelyben egy hétéves kislány meghalt, édesanyja pedig megsebesült, azt írta, nehéz ezt másképpen nevezni, mint „terrornak”. Nem sokkal később az üzenet viszont eltűnt, ő pedig leszögezte, hogy Vlagyimir Putyin támogatója, és igazi hazafi.

A háború kirobbanása óta több orosz vezető alak veszítette életét különös körülmények között, de nem csak az elnök kritikusai. Augusztus végén például Ravil Maganov, a Lukoil vezetője zuhant ki egy kórház ablakán: állítólag cigarettázni ment ki az erkélyre. Néhány napja pedig a 66 éves Alekszandr Buzakov, a nem nukleáris tengeralattjárók építésére szakosodott nagy orosz hajógyár, az Admiralitás vezérigazgatója halt meg „tragikus hirtelenséggel”.

 

Borítókép: Pavel Antov orosz üzletember. (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.