Óriási verekedés tört ki a migránsok között, súlyos sérült és halott is van

A kések is előkerültek egy zombori befogadóközpontban, számolt be róla egy helyi forrás.

Munkatársunktól
Forrás: Dehir.info2023. 05. 26. 18:42
null
Belgrád, 2017. január 30. Illegális bevándorlók egy menedékként szolgáló elhagyott belgrádi raktárépület közelében 2017. január 30-án. A lepusztult csarnokban és a szerb fõváros parkjaiban több száz, az Európai Unió nyugati államaiba igyekvõ migráns húzza meg magát, miközben a levegõ hõmérséklete napközben sem éri el a nulla fokot. (MTI/EPA/Koca Sulejmanovic) Fotó: KOCA SULEJMANOVIC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem először tört ki verekedés a zombori befogadóközpontban, januárban is komoly verekedésbe torkollott egy vita, ami után súlyos sérülteket kellett ellátni.

Ezúttal még komolyabb volt az összecsapás, most már a kések is előkerültek, írja egy a zombori ügyekkel foglalkozó helyi blog beszámolója alapján a delhir.info.

A Sikara befogadóközpontnál történt verekedés azonban ezúttal halálos áldozatot is követelt, egy illegális bevándorló meghalt az összecsapásokban, és legalább két sérültről is beszámoltak.

A portál a szerbiai közösségi médiában megjelentek alapján arról is beszámolt, hogy a hétvégén Szabadkán lövöldözés tört ki a migránsok között.

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy a Délvidéken lövöldözésig fajuló viták fordulnak elő az illegális bevándorlók körében.

Borítókép: Illegális bevándorlók egy menedékként szolgáló elhagyott belgrádi raktárépület közelében 2017. január 30-án (Forrás: MTI/EPA/Koca Sulejmanovic)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.