Megszólalt az orosz gyilkos mesterlövész + videó

Az orosz Csendes-óceáni Flotta tengerészgyalogos mesterlövészei ukrán katonákat öltek meg Donyeck déli területein.

2024. 04. 10. 13:45
Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csendes-óceáni Flotta tengerészgyalogos mesterlövészei ukrán katonákat vadásztak le Donyeck déli területein. A mesterlövész csapatok fő feladata az ellenséges személyzet megsemmisítése. Azonban gyakran kell felderítést és megfigyelést végezniük – számolt be a Telegram-csatornáján az illetékes minisztérium. 
A mesterlövész a videóban elmondja, hogy „egy egész csoportot ki tud iktatni: három ember, négy ember, volt már több is”. Hozzáteszi, hogy akár másfél kilométerről is el tud találni célpontokat, lakott területen belül pedig sokkal kisebbek a távolságok, alig száz vagy néhány száz méter, ami egy mesterlövésznek nem is számít. 

Borítókép: Képkocka a videóból (Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.