Zaharova: Zelenszkij leleplezte magát

Nyugaton sokan hittek Volodimir Zelenszkij állítólagos jó szándékában, de terrorista jellege lelepleződött, írta közösségi oldalán Marija Zaharova külügyminisztériumi szóvivő.

Forrás: RIA Novosztyi2024. 08. 11. 12:44
Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője részt vesz Szergej Lavrov külügyminiszter éves év végi sajtótájékoztatóján Moszkvában 2024. január 18-án. Fotó: Alekszandr NEMENOV Forrás: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zelenszkij a Nyugat parancsára az ukrán államapparátus maradványait terrorista mozgalommá alakította. Sokáig álcázta valódi kilétét, és nem sikertelenül, sokan hittek a Nyugaton az állítólagos jóságában. Most azonban lekerült a festék, és lelepleződött a terrorista lényege

– írja Marija Zaharova, jelentette a RIA Novoszytyi.

Zaharova szerint a lakóházak és az alvó civilek elleni ukrán támadások a terrorizmus kitörölhetetlen bizonyítékai. 

Az Iszlám Állammal való párhuzamot vonva a külügyi szóvivő arról is írt, hogy „az ISIS betiltott szervezet is egy időben államnak nyilvánította magát. Voltak kísérletek saját valuta bevezetésére és kvázi államiság kiépítésére.”

A kijevi neonácizmus ideológiája nemzetközi terrorista fészket szült a Bankován, ahol a mérgező söpredék összekúszott

– zárta bejegyzését a diplomata.

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője részt vesz a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon (SPIEF) 2024. június 6-án Szentpéterváro. (Fotó: AFP/ Olga Maltseva)

Augusztus 6-án reggel az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) egységei behatoltak az oroszországi Kurszki területre Szudzsa körzetében. Kurszk, Belgorod és Brjanszk régiókban terrorellenes műveleti rendszert vezettek be. A Kurszki területen szövetségi rendkívüli állapotot rendeltek el.

Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke akkor arról számolt be Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, hogy a katonaság megállította előrenyomulásukat.

Valerij Geraszimov látható a képernyőn, amint távolról csatlakozik a bűnüldöző szervek vezetőivel folytatott találkozóhoz, hogy kezelje a helyzetet. a Kurszk régióban, Moszkvában, 2024. augusztus 7-én (Fotó: AFP/Gavriil Grigorov)

Az orosz főparancsnok hangsúlyozta, hogy a Kurszki területen a hadműveletet az ellenség legyőzésével és az államhatár elérésével fejezik be.

Borítókép: Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője részt vesz Szergej Lavrov külügyminiszter éves év végi sajtótájékoztatóján Moszkvában 2024. január 18-án (Fotó: AFP/Alekszandr Nemenov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.