Megússza a börtönt Joe Biden unokahúga

Bevallotta, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt állt, autóbalesetet is szenvedett, a bíróság mégsem ítélte börtönre, mert Caroline Biden – egy nappal a választások után – megegyezett a helyi ügyésszel. A bíróság szerint a szokatlan dátum pusztán véletlen egybeesés.

Forrás: v4NA Hírügynökség2020. 12. 20. 16:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bevallotta, hogy tiltott szereket használt vezetés közben, balesetet is szenvedett, amikor belehajtott egy fába, akár hat hónapos szabadságvesztésre is ítélhették volna, mégis szabadlábon távozott a miután alkut kötött a Montgomery állambeli ügyésszel. Ez Caroline Biden, az amerikai elnök Joe Biden unokahúgának története röviden, mely a baloldali lapokat leszámítva berobbant az online felületekre a hétvége folyamán.

Biden december harmadikán vallotta be, hogy autóbalesete során valóban engedélyköteles gyógyszerek hatása alatt állt, melyet a vérvizsgálat is kimutatott több másik szer mellett.

Bár az előzetes tárgyalások akár 6 hónapos szabadságvesztést is jósoltak a nőnek, végül egy nappal nagybátyja megválasztása után – a választási kampány során zajló sokak szerint kínosan lassú tárgyalásokat követően – megállapodást kötött az ügyésszel, mely értelmében öt hónap próbaidőt kap, és egy 20 napos rehabilitációs programon is részt kell majd vennie. Ezen kívül bevonták a jogosítványát és 12 óra közösségi szolgálatra is kötelezték.

A bíróság szóvivője szerint a megegyezés szokatlan dátuma pusztán a véletlen szüleménye.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.