Szeptemberben indul a Puskin Kuckó őszi-téli szezonja

Forrás: MTI2020. 08. 31. 21:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az iskola- és óvodakezdéssel egyidőben indul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban, ahol hétvégenként filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel várják a családokat.

Az ovisokat és a kisiskolásokat megcélzó, Legkisebbek mozija című sorozatukban ebben az évben többek között vetítik az új Bogyó és Babóca-mozifilmet, a Masha és a Medve-széria játékfilm hosszúságú „különkiadását”, valamint olyan különleges összeállításokkal is készülnek a szervezők, melyek a magyar animáció klasszikusaival ismertetik meg a gyerekeket, így például Macskássy Gyula és Dargay Attila „bűbájos” rövidfilmjeiből is vetítenek majd összeállítást. A hétfői közlemény szerint a nézők válogatást láthatnak a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál alkotásaiból is.

Mint írják, a progamok között a Nefelejcs Bábszínház öt, a Fabula Bábszínház négy előadással szórakoztatja a Metropolis terem közönségét. Emellett idén is lesznek családi koncertek: Gryllus Vilmos egy őszi, majd egy téli műsorral készül, a Kolompos együttes az Egyszer egy királyfi című előadását hozza el, a Kaláka együttes „best of” koncertet tart, Rutkai Bori pedig karácsonykor ad ünnepi koncertet.

A Puskin Kuckó részletes 2020/21-es programja megtalálható a mozi honlapján.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.