időjárás 1°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A szankciók miatt ki kell vezetni a benzinárstopot

Romer: Piros-fehér-zöld a színünk

Magyar Nemzet
2021.06.05. 11:00
Romer: Piros-fehér-zöld a színünk

Június 4-én, a nemzeti összetartozás napján jelent meg az a különleges album, amelyet a magyar válogatott szervezett szurkolótábora, a Carpathian Brigade és a Romer rockegyüttes készített a részben hazai szervezésű labdarúgó Európa-bajnokságra időzítve. A Piros-fehér-zöld a színünk című korong azokat a dalokat tartalmazza, amelyek ezer és ezer torokból csendülnek majd fel minden magyar meccsen a stadionokban, így tulajdonképpen

idehaza a kontinensviadal nem hivatalos soundtrackalbumának is tekinthető.

A drukkerek és a zenekar együttműködéséből korábban is készült már egy magyar népzenei elemeket felvonultató közös felvétel és klip, amelynek nézettsége jóval félmillió felett jár a YouTube-on.

A lemez borítóképe
Fotó: H-Music Hungary

A Piros-fehér-zöld a színünk az alábbi tíz számot tartalmazza:

1. Bevonulás

2. Ma is érted lengnek a zászlók

3. CB Anthem I.

4. Mikor a válogatott játszik

5. Eljött a meccs napja

6. CB Anthem II.

7. Tavaszi szél

8. CB Anthem III.

9. Robban a dal

10. Édes hazánk, itt vagyunk

Szervezett szurkolótábor

A Carpathian Brigade 12 éve irányítja a szurkolást a válogatott mérkőzésein, mindenhová elkísérik a csapatot Helsinkitől Bakuig, és olyan emlékezetes lelátói élőképekkel vívtak ki maguknak hazai és nemzetközi elismerést, mint Mátyás király szobrának vagy Puskás Ferenc arcképének megjelenítése. Nem utolsósorban a támogatói CD megvásárlói a szurkolók látványos lelátói koreográfiáinak elkészülését segítik.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Xt0zvMSs6nY[/embed]

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.