Koncert és vetítés Carlos Santana tiszteletére

A Pólus Mozi Rock Klub élő koncertekből és koncertfilmvetítésekből álló őszi sorozatának következő állomása Carlos Santana több mint ötvenéves pályafutása előtt tiszteleg. A november 19-én, pénteken 19 órakor kezdődő Santana-esten koncertet ad a Milagro Santana Tribute Band, és levetítik Santana „Live at the House of Blues” című, Las Vegasban rögzített 2016-os koncertfilmjét, amelyben a gitárvirtuóz sok év után újra a woodstocki „klasszikus” felállásban adott fantasztikus hangulatú koncertet.

Magyar Nemzet
2021. 11. 17. 15:30
Forrás: Pólus Mozi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Carlos Santana a világ egyik legismertebb és legelismertebb gitárosa, munkássága több mint ötven évet ölel fel, zenekarát sokan a latin rock megteremtőjeként tartják számon. Santana tavalyi, várva várt budapesti koncertje elmaradt, de a hangulatról nem kell lemondaniuk a rajongóknak, a Pólus Moziban november 19-én, pénteken megrendezett tribute koncerten és az azt követő vetítésen felelevenítik ötven év legsikeresebb dalait Woodstocktól napjainkig.

 

Az est első részében koncertet ad a Milagro Santana Tribute Band, Magyarország és Közép-Európa egyetlen Santana tribute zenekara, amely tíz éve van jelen a hazai zenei életben, és nem csupán Santana-dalokat játszanak, hanem a valódi Santana-koncerthangulatot idézik meg a színpadon.

 

Ízelítő a  tribute koncertből ITT meghallgatható.

A koncert után levetítik a „Santana IV – Live at the House of Blues” című koncertfilmet, amely most látható egyetlen alkalommal a mozivásznon.

A 2016-os Las Vegas-i koncert különlegessége, hogy erre az alkalomra Santana olyan régi zenészbarátaival állt színpadra, akikkel évtizedekkel korábban, a hatvanas-hetvenes években zenéltek utoljára együtt.

Santana és zenészbatátai        Fotó: Pólus Mozi

 

 

 

Pólus Rock Klub

Az idei programsorozatban további legendás zenekarok előtt tisztelgő eseményekkel várják a zenerajongókat: november 26-án Rolling Stones-est lesz a STONED tribute zenekarral és a Some Girls – Live in Texas 1978 koncertfilmmel, december 3-án Jim Morrisonra emlékeznek a The Doors-esten, a Doors-emlékzenekar közreműködésével és Oliver Stone 1991-es Doors-filmjének vetítésével, végül december 17-én Led Zeppelin-estet tartanak, ahol koncertet ad a Lead Zeppelin tribute zenekar és részleteket vetítenek A dal ugyanaz marad című 1976-os kultfilmből. A sorozat az NKA támogatásával valósul meg.

A programokra jegyek a mozi jegypénztárában és honlapján vásárolhatók. 

Borítókép: Carlos Santana (Forrás: Pólus Mozi )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.