Jövő vasárnap Budapesten koncertezik Ausztrália új metalcore-sztárja

Az Alpha Wolf nem báránybőrbe bújt farkasokból áll: Ausztrália egyik leggyorsabban felemelkedő metalcore-bandája hamar felhívta a figyelmet magára a súlyos dalaival, az együttes a hasonló stílusú amerikai King 810, valamint az új-zélandi Xile és a francia Ten56 társaságában érkezik az Instantba jövő vasárnap, április 23-án.

2023. 04. 14. 14:57
Jövő vasárnap Budapesten koncertezik Ausztrália új metalcore-sztárja
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az öttagú Alpha Wolf 2013-ban alakult, de az igazán nagy áttörést a 2019-es Fault című kislemezük hozta el, amellyel igencsak megvillantották fogaikat: a zenekar teltházas koncerteket adott szerte Ausztráliában, mind főfellépőként, mind a műfaj olyan sztárjainak előzenekaraként, mint a Polaris vagy az August Burns Red, de a banda turnézott Ázsiában, Európában és Amerikában is. 

Három kontinensről érkeznek metalegyüttesek az Instantba

2020-ban jelentették meg a Quiet place to die című második és egyben eddigi legerőteljesebb kiadványukat, amellyel végképp felkerültek a nemzetközi térképre. Jól illusztrálja mindezt, hogy a jelenlegi európai turnéjukon – amelynek során először lépnek fel Magyarországon – igencsak impozáns előzenekarok kísérik őket. 

Közvetlenül előttük az amerikai King 810 lép fel, akiket legutóbb Magyarországon a Slipknot vendégeként láthattunk az Arénában 2015-ben, az estét pedig két fiatal banda, az új-zélandi Xile, valamint a francia Ten56 nyitja.

Borítókép: Alpha Wolf (Forrás: YouTube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.