Magyar zenei sikerek Angliában

A napokban tért haza a Dirty Slippers zenekar Angliából, ahol nemcsak a koncertközönség előtt arattak sikert, de a brit médiában is bemutatkozhattak.

2023. 09. 10. 17:00
dirty slippers
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dirty Slippers pop-rock zenekar nagy utat tett meg 2005-ös gyulai megalakulása óta. Túl vannak már több európai turnén és egy amerikai lemezfelvételen is. Legújabb, augusztus végén megjelent Wide Open című dalukat pedig a Planet Rock Rádió elérhetővé tette Nagy-Britanniában. A digitális csatornát naponta több mint 1,2 millió ember hallgatja a szigetországban, fő profilját a klasszikus rockzene adja, amellyel indulásukkor, 1999-ben teljes monopóliumot szereztek Angliában. A műsorvezetők között olyan rocksztárokat találunk, mint Alice Cooper, de olyan elődadóknak is volt már itt műsora, mint a Jethro Tull énekese, Ian Anderson, vagy a Black Sabbath gitáros-dalszerzője, Tony Iommi.

dirty slippers
Tommy Rowland és a Dirty Slippers (Fotó: Timea Hooper)

A rádiópremierrel egy időben az együttes tagjait megszólaltatta több zenei és közéleti magazin, hogy beharangozza a Dirty Slippers első londoni koncertjét. Az Angliában bemutatkozó magyar banda csaknem telt házas fellépésén részt vett a Loud Enough? Magazine London főszerkesztője is, aki az alábbiakat írta az újság Facebook-oldalán:

A Dirty Slippers londoni debütálása lendületes volt és pozitív, valóban felpörgette a közönséget.

Az Egyesült Királyságban szép sikerrel bemutatkozó csapatot a magyar közönség legközelebb szeptember 16-án láthatja Battonyán, az Őszi piknik fesztiválon.

Borítókép: A Dirty Slippers Angliában is sikerrel mutatkozott be (Fotó: Mecseki Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.