A streamingszolgáltatók az idei legjobb filmeket kínálják

Az idei év legizgalmasabb horrorfilmje a Beszélj hozzám! is megnézhető streamingplatformon, akárcsak az év egyik legnagyobb kasszasikere, a Barbie, de olyan szórakoztató akcióvígjátékot is élvezhetünk otthonról, mint a Családi kiruccanás című amerikai mozit. Az év filmjei közül válogattunk néhányat, mert filmet nézni otthon is jó.

2023. 12. 25. 12:00
streaming platformok, Barbie
Forrás: mafab.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A streamingcsatornák széles skálája teszi lehetővé, hogy a mozipremier után hónapokkal, otthonról is megtekinthetők legyenek az idei filmek.

Streaming platform
Streamingplatformon látható az év filmje a horror műfajban, a Beszélj hozzám! (Forrás: Vertigo Média)

Ezek kínálatából válogattunk néhányat, amelyeket az ünnepek közötti időszakra ajánlunk szórakozásul.

Még a Sundance Filmfesztiválon mutatták be az év legvérfagyasztóbb egyben legsajátosabb horrorfilmjét a Beszélj hozzám! című mozit év elején. A kritikusok és a nézők körében egyöntetűen nagy sikert aratott Danny és Michael Philippou munkája. 
Az alapszituáció szerint egy csapat fiatal barát azért gyűlik össze, hogy egy félelmetes kihívással ugrassák egymást. Tulajdonképpen egy szertartásról van szó, amelynek során szellemet idéznek egy elég félelmetes, bebalzsamozott, tartósított kéz segítségével. A filmet a csatornán élvezhetik a borzongásra vágyók. 

A Netflixen érhető el néhány napja a Csibefutam: A csirkefalatok hajnala című szórakoztató film a farmról elszabadult állatokról, akik az emberi világ veszélyei elől keresik menedékhelyüket.

Harrison Ford az ikonikus franchise ötödik fejezetében tért vissza az Indiana Jones és a sors tárcsája című filmben. Bizonyára sokan szeretnék látni a fordulatos, látványos akció kalandfilmet az ünnepi időszakban is.

streaming platform
Harrison Ford az Indiana Jonesban (Forrás: Lucasfilm Ltd.)

A Disney+ csatorna ad most lehetőséget a filmélményre. 
Az év egyik legnagyobb filmsikere a Barbie: Greta Gerwig nyáron bemutatott amerikai fantasy vígjátékának főbb szerepeiben Margot Robbie és Ryan Gosling láthatók. A filmszatíra feszültsége a csillámporos játékbaba valósága és az igazi valóság közötti drasztikus ellentéteiből fakad. 

 Az HBO Max hozta el az otthonokba a filmélményt, amely az idei kihagyhatatlan filmek közé került.


A kilencvenes évekbe repít vissza a Transformers: A fenevadak kora amerikai tudományos-fantasztikus akciófilm, amelynek a Hasbro Transformers játékvonalán alapszik, történetét a Beast Wars sztorija inspirálta. Világ körüli kalandra hív az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába. 

A filmet Steven Caple Jr. rendezte, a fő szerepekben Anthony Ramos és Dominique Fishback láthatóak. A film a Transformers filmsorozat hetedik része, és az ŰrDongó önálló folytatása. A mozit a SkyShowtime logójára kattintva indíthatjuk el a streamingszolgáltatónál. 
Szórakoztató családi film sem maradhat el karácsonykor: a Családi kiruccanás című amerikai akcióvígjáték ilyennek ígérkezik, amelyet az Apple TV+ hoz el az otthonunkba. A történet főszereplője, Dan Morgan egy autókereskedő, feleségével három gyermeket nevel, közülük kettő már tinédzser, a legkisebb még karon ülő baba. A megszokott, idilli családi életből Dan felesége kicsit több izgalomra vágyik. Férje kalandos útra indul velük Las Vegasba, de mint kiderül nem egyszerű vakációnak néznek elébe. 
Elindult az Amazon Prime streamingplatform kínálatában az amerikai bűnügyi thriller websorozat, a Reacher második évada, rögtön három résszel.

 A történet szerint Reacher folytatja csavargó életmódját. Utazgat, nevezetességeket és koncerteket látogat, miközben kiélvezi az életmód nyújtotta szabadságot, amit az emberek többsége elképzelni sem tud. Csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. A fordulatos sorozat Lee Child azonos című könyvsorozatának televíziós adaptációja rámutat, hogy ennek a valószerűtlen szabadságnak ára van. 

Borítókép: Jelenet a Barbie-filmből (Forrás:Mafab.hu)

 

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.