Kedves videóklippel készült a szeretet ünnepére a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Megjelent a Máltai Szimfónia karácsonyi videóklipje. A videóban fellépnek a Felzárkózó települések program helyszínein zenét tanuló fiatalok és tanáraik, a klipben elhangzó Wass Albert-verset előadja: Csuja Imre Jászai Mari-díjas színművész.

2023. 12. 23. 21:00
null
Fotó: KOVACS Bence +36302578044
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klip a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Máltai Szimfónia és a göncruszkai Magyar Református Szeretetszolgálat közreműködésében készült a Felzárkózó települések program helyszínein zenét tanuló gyermekekkel. 

A Máltai Szimfónia a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szociális programja, amely 

a zenét eszközként használja annak érdekében, hogy segítse a hátrányos helyzetű falvakból érkező gyermekek társadalmi beilleszkedését. 

A munka alapja a zenetanítás és a közösségépítés. A Máltai Szimfónia célja, hogy sikerélményt, odafigyelést és a közösséghez tartozás érzését adja a nehéz körülmények között élő gyerekek számára és közvetve pozitív hatást gyakoroljon iskolai teljesítményükre. 

Borítókép: Megjelent a Máltai Szimfónia karácsonyi videóklipje (Forrás: Facebook/Magyar Máltai Szeretetszolgálat)



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.