Határon innen és túl is élőben hallhatták az alkotópáros karácsonyi dalát

Egy év telt el azóta, hogy a Ránk talál című karácsonyi dalt megismerhette a közönség. Molnár Ágnes, a Győri Nemzeti Színház színésznője és Mészáros Tamás előadóművész közös számát az adventi forgatagban egyebek mellett a Felvidéken, Sarkadon és Győrben is élőben hallgathatta a közönség.

Forrás: kisalfold.hu2023. 12. 24. 15:00
karácsonyi dal
Fotó: kisalfold.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Pont egy évvel ezelőtt jelent meg ez a bizonyos első közös karácsonyi dalunk, amelyet Tihanyi Dániel barátunkkal közösen alkottunk. Már tavaly is több rádió lejátszási listájára felkerült, többek között a Győr+ Rádióban is bemutathattuk. Mindenütt nagy örömmel fogadták a dalt – mesélte a kisalfold.hu-nak Molnár Ágnes, a Győri Nemzeti Színház színésznője.
 

karácsonyi dal
Nagy siker a Ránk talál, a színészek karácsonyi dala. Fotó: kisalfold.hu

A portálnak az alkotópáros a karácsonyi dal apropóján beszélt az idei sikerekről és a terveikről. Mint elmondták, Dandó Zolika zenész barátjuk közreműködésével populárisabb lett a 

Ránk talál című szám, amely több koncerten megszólalt az advent alatt. 

Mindegyik koncert másért volt csodálatos. A komáromi kültéri, forraltbor- és mézeskalács-illatú forgatagban könnyedebb hangulatú műsort adtunk. Sok ismerős arc mosolygott vissza ránk és énekelték velünk együtt a karácsonyi dalokat

– mondta Mészáros Tamás.

Molnár Ágnes egyebek mellett a sarkadi emlékeket idézte fel. – A református templomban adott koncertünk meghittebb, bensőségesebb volt. Szeretteink, barátaink jelenléte emelte az est fényét. A lelkünk megtelt szeretettel. A Felvidéken is megörvendeztettük az ünneplő közönséget. Győrben pedig a városháza dísztermében, a Mindenki karácsonya című rendezvényen énekelhettük a legszebb téli és saját szerzeményeket. Felemelő délután volt – beszélt az ünnepi együttlét meghitt pillanatairól a színésznő.

A színészek az ünnepek közötti időszakban esténként színpadon lesznek: Molnár Ágnest az Esőember előadásokban egészen december 31-ig láthatják a nézők. Mészáros Tamás az Elátkozott királylány, valamint a Meseautó című előadásban szerepel Komáromban. Az év utolsó napja az idén is munkával telik.

A jövő évi tervekről egyebek mellett elmondták, hogy már most körvonalazódik a nyári időszak is fellépésekkel, előadásokkal, koncertekkel. „A lelkünk együtt csavarog” duettműsoruk pedig továbbra is repertoáron marad.

 

Borítókép: Mészáros Tamás és Molnár Ágnes színészek (Fotó:kisalföld.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.