Németh László kapta az első Kulissza műszaki nívódíjat

Robert Thomas Nyolc nő című bűnügyi komédiájának premierjén, az előadás kezdete előtt a színpadon köszöntötte a közönséget Lipics Zsolt, a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója, aki átadta az idén megalapított Kulissza műszaki nívódíjat. Az elismerést a már 33 éve a teátrumnál dolgozó Németh László kellékes, tárvezető kapta.

Forrás: Bama.hu2023. 12. 19. 11:00
Kulissza Műszaki Nívódíj
Forrás: Pnsz.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pécsi Nemzeti Színház vezetősége a 2023/2024-es évadban megalapította a Kulissza műszaki nívódíjat, melyet ezentúl évente egy alkalommal ad át a színház vezetősége egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó színpadi háttérdolgozónak, aki az előadások lebonyolításában közvetlenül és tevőlegesen részt vesz.

Kulissza Műszaki Nívódíj
A Nyolc nő című bűnügyi komédia premierje előtt adták át a Kulissza műszaki nívódíjat (Fotó: Kis Kata Linda)

A díj elnyerésére a társulat azon tagjai jogosultak, akik legalább húsz teljes évadot töltöttek el a Pécsi Nemzeti Színháznál, és a díj odaítélésekor is a társulat szerződtetett tagjai, valamint a vezetőség egybehangzóan elismeri munkavégzésük kimagasló színvonalát.

Borítókép: Németh László kellékes, tárvezető (Forrás: Pnsz.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.