Maszkabállal vár a Szépművészeti Múzeum

Február 11-én délelőtt tíz és délután egy között télűző maszkabállal vár kicsiket és nagyokat a Szépművészeti Múzeum. A tárlatok megtekintése mellett ezúttal számos interaktív programmal is készülnek majd a látogatóiknak.

2024. 01. 25. 17:00
null
Fotó: Ispan Zsofia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vállalkozó kedvű gyermekek fantáziájukat szabadon engedve saját készítésű jelmezekkel idézhetik meg a Szépművészeti Múzeum festményeinek egy-egy szereplőjét. Akiknek nincs kedvük maskarát ölteni, kedvenc plüssfigurájukat is beöltöztethetik egy, a kedvenc festményük szereplőit megidéző jelmezbe.

A Szépművészeti Múzeum állandó kiállításai is várják a látogatókat
A Szépművészeti Múzeum változatos programjai várják a látogatókat. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Nem kell, hogy tökéletesen leutánozd a festményeken szereplő alakok öltözetét, elég, ha megidézed azokat. Engedd szabadjára a fantáziád!

– biztatnak mindenkit a szervezők a múzeum honlapján.

A zsűri két kategóriában hirdet majd győztest. A legszebben kivitelezett és a legötletesebb jelmez készítője az élmény mellett harminc-harmincezer forinttal is gazdagodhat majd. Az 5–12 éveseknek ajánlott program részvételi díja felnőtteknek fejenként 2500, gyermekeknek (18 éves kor alatt) fejenként 1500 forint. Kétéves kor alatt, Baráti Kör Mecénás-Családi, illetve Pártoló-Családi kártyával a program ingyenesen látogatható. 


Jegyek a helyszínen és a múzeum honlapján válthatók, ahol a programmal kapcsolatos további információk is megtalálhatók.

 

Borítókép: Maszkabálra vár kicsiket és nagyokat a Szépművészeti Múzeum (Fotó: Facebook/Szépművészeti Múzeum)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.