Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Taurus-botrány: terrorizmussal vádolja a Nyugatot Oroszország

A népszerű vígjátékot újraértelmezik a Z generáció számára

Bajos csajok újratöltve

Magyar Nemzet
Forrás: Mafab.hu
2024.02.12. 10:00
Bajos csajok újratöltve

Remek időzítéssel, a nőnaphoz közel, március 7-től látható a mozikban a Bajos csajok új változata, amelyhez a korábbi filmhez hasonlóan szintén Tina Fey írta a forgatókönyvet.

A vígjáték egyébként kifejezetten pozitív kritikai fogadtatásban részesült, sőt a film után járó bevételek is már 92 millió dollárnál járnak. A 2004-es Bajos csajok című film után húsz évvel később, a Z generáció számára készült az új változat, amelynek forgatókönyvét szintén Tina Fey, Amerika egyik legkedveltebb komikusa írta, aki egy tanár szerepében is feltűnik majd a moziban.

Bajos Csajok 2024
Forrás: YouTube

Fey a színpadi adaptáció történetét is megalkotta, melynek alapján az új mozifilm készült. A musical 804 előadás alatt 124 millió dolláros bevételt generált, amelyet csak a Covid miatt bekövetkezett hosszabb színházi zárás korlátozott. A film franchise friss darabjában Renée Rapp játssza az egyik főszerepet, aki a Broadway-en nagy sikert aratott a szerepével – számolt be róla a Mafab.

 

Borítókép: Bajos csajok 2024 (Forrás: YouTube)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.