DiCaprio után Tom Cruise-zal forgatja legújabb filmjét Alejandro González Inárritu

A színész nem unatkozik, hiszen több filmen dolgozik egyszerre.

Forrás: MTI2024. 02. 23. 17:00
Tom Cruise
Alejandro Inarritu és Tom Cruise Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alejandro González Inárritu Oscar-díjas filmrendező Tom Cruise főszereplésével forgatja következő filmjét – írta meg a The Hollywood Reporter. A produkció megvalósításáról a Warner Bros. és a Legendary Pictures folytat tárgyalásokat. Inárritu legutóbb 2015-ben forgatott angol nyelvű filmet, A visszatérőt Leonardo DiCaprióval, amely globálisan több mint félmilliárd dolláros jegybevételt hozott, és három Oscar-díjat kapott.

Tom Cruise
Tom Cruise már a következő Mission: Impossible-filmen dolgozik. Fotó: Anadolu via AFP/Loredana Sangiuliano

Új angol nyelvű filmje forgatókönyvét is Inárritu írta Sabina Berman, Alexander Dinelaris és Nicolás Giacobone közreműködésével. A film sztorijáról azonban egyelőre semmit nem hoztak nyilvánosságra. Cruise januárban kötött nem exkluzív szerződést a Warner Bros. filmstúdióval. 

A filmsztár és producer jelenleg a következő Mission: Impossible-epizódon dolgozik és a Universal filmstúdió előkészület alatt álló, világűrben játszódó filmjében is játszik majd, amelyet Doug Liman rendez.

Inárritutól, aki 2015-ben Birdman című alkotásáért a legjobb film és rendező Oscar-díját is elnyerte, a közönség legutóbb a Bardo, egy maroknyi igazság hamis krónikája című spanyol nyelvű filmet láthatta.

Cruise-t 1990-ben a Született július 4-én, 1997-ben pedig a Jerry Maguire című filmért jelölték a legjobb színész Oscarjára, 2000-ben a Magnólia mellékszereplőjeként kapott Oscar-jelölést, tavaly pedig a Top Gun: Maverick producereként lett Oscar-jelölt a legjobb film kategóriában.

Borítókép: Inárritu és Tom Cruise (Fotó: AFP/Ben Stansall)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.