West End sikerdarab érkezett a Karinthy Színházba

Február 24-én mutatta be a Karinthy Színház Sam Steiner brit színdarabíró Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons című sikerdarabját, ami egyenesen a londoni West End színpadáról érkezett a XI. kerületi teátrumba, Olt Tamás igazgató rendezésében.

Forrás: Karinthy Színház2024. 02. 27. 12:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons (Citrom Citrom Citrom Citrom Citrom) című előadás igazi érzelmi hullámvasútra ülteti a nézőt. A brit szerző tollából származó mű az emberi kommunikáció lényegét és az egyének közötti kapcsolatok jelentőségét állítja középpontba, miközben egy abszurd, mégis elgondolkodtató világba kalauzolja a nézőket. A darab főszereplői egy olyan világban élnek, ahol a polgárok csak 140 szót mondhatnak naponta. 

A két szereplő love storyjának darabkái alaposan össze vannak keverve az időben, ami a hagyományos történetmesélést egy sokkal izgalmasabb dimenzióba helyezi át. 

Az előadás másik különlegessége, hogy Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert főszereplők a való életben is egy párt alkotnak. − A 2023–24-es évad bemutatói közül a Lemons Lemons Lemons Lemons Lemonsot vártam a legjobban! Elég sokrétű és izgalmas feladat. Norbival nagyon szeretek játszani, elég jó a szemébe nézni a színpadon (is). – nyilatkozta Mikecz Estilla. 

Ennek a darabnak és úgy általában a színháznak az az előnye, hogy az ember magára ismerhet egy-egy karakterben, illetve helyzetben. Amennyiben ehhez nincs bátorsága, akkor a szomszédjára. Ez az előadás különösen tanulságos, és nézőként mindenki mást fog belőle leszűrni. Legalábbis ebben reménykedünk, ezért dolgozunk. 

– fűzte hozzá Mohácsi Norbert. 

Olt Tamás rendező az előadás kapcsán elmondta: – A Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons jóval több, mint egyszerű romantikus komédia: egy lenyűgöző utazás a kommunikáció és az emberi kapcsolatok világában. Remek lehetőség arra, hogy elgondolkodjunk szavaink és cselekedeteink valódi jelentőségén. Rendkívül izgalmas ez a téma, és biztos vagyok benne, hogy a közönségnek is felejthetetlen élményt nyújt.

A Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons című előadást 2024. február 24-étől láthatják a Karinthy Színházban.

Borítókép: A két szereplő love storyjának darabkái alaposan össze vannak keverve az időben (Forrás: Karinthy Színház)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.