Új sorozattal bővülhet a Trónok harca-univerzum

Az Aegon hódításáról szóló előzménysorozatot a hírek szerint az új Batman-filmek írója jegyzi.

Forrás: The Hollywood Reporter2024. 02. 09. 15:55
Trónok harca
Trónok harca Fotó: HBO/Northphoto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az HBO új Trónok harca-spinoffon dolgozik – adta hírül a The Hollywood Reporter. Az amerikai portál szerint az új előzménysorozat témája egy régóta népszerű esemény lenne: hogyan hódította meg Aegon Targaryen Westeros kontinensét.  

Jelenet a Sárkányok házából
Jelenet a Sárkányok házából (Fotó: Northphoto)

A hírek szerint az HBO Mattson Tomlinnal, a Matt Reeve-féle Batman-filmek írójával fogott össze az Aegon hódítása elkészítésére. 

Az új széria a népszerű Sárkányok háza közvetlen előzménye, amelyben a megszálló Aegon Targaryen történetét követhetjük végig, végigizgulva, hogyan hajtotta uralma alá Westerost testvéreivel (Rhaenys és Visenya, akik egyben a feleségei is) és sárkányaikkal.

 Aegon a Hét Királyság közül sikeresen egyesített hatot, csak Dorn tudott ellenállni.

Egy forrás a portálnak azt mondta, az új történet „visszatérés az alapokhoz”, George R. R. Martin fantasyuniverzumába, bár mivel az első sorozat meglehetősen szerteágazó és összetett volt, nem világos, hogy pontosan mit kell érteni „alapokon“ ebben az esetben – tették hozzá.

A Trónok harca 2019-es befejezése óta számos előzményötlet született, amelyek közül a Sárkányok háza volt a legsikeresebb, amely idén nyáron már a második évadát kezdi. 

Az HBO egyelőre nem kommentálta a híreket.  

Borítókép: Új előzménysorozat készülhet a Trónok harcából (Forrás: HBO/Northphoto)

 

   

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.