Mit nézzen ma a tévében?

Jelen összeállításunkban azokra gondoltunk, akik nem terveznek kimozdulni a hosszú hétvégén, hanem otthon töltenék az ünnepeket. Legyen szó koncertélményről vagy filmalkotásról, mindenki megtalálhatja a kedvére valót vasárnap is.

2024. 03. 31. 5:00
Képkocka a Dombrovszky Linda által rendezett Pilátus című filmből
Képkocka a Dombrovszky Linda által rendezett Pilátus című filmből Fotó: MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pilátus

Szabó Magda azonos című regényéből készült alkotást Dombrovszky Linda rendezte és 2020-ban mutatták be a nagyközönség előtt. A film korábban több díjat is elnyert nemzetközi filmfesztiválokon. A Duna World műsorán késő este, 22.05-től vetítik. Az alkotásból kiderül, miként alakul anyja és lánya kapcsolata azt követően, hogy a vidéken élő Anna megözvegyül és lánya magához veszi a nagyvárosba.

Ünnepi játék három felvonásban 

Richard Wagner Parsifalja csendül fel az M5 műsorán ma este 9 órától. Wagner utolsó operája az Erkel Színház művészei tolmácsolásában hallható. Wagner utolsó zenedrámájában a világ csábításáról és a bűnös vágyaktól való félelmet írja meg.

Szentmise

Aki meghallgatná a szentmisét, annak délelőtt 11 órától érdemes a Duna Televízióra kapcsolnia, ugyanis a húsvétvasárnapi római katolikus szentmise közvetítésére kerül sor. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.