Magyar rekorder lett a Dirty Slippers

Magyar Rekorder címet kapott a Dirty Slippers zenekar a Suliturné programjáért, amelyben könnyűzenei koncerttel egybekötött, drog, alkohol és HPV elleni prevenciós előadásokat tartanak közoktatási intézményekben.

Forrás: MTI2024. 03. 01. 11:15
Dirty Slippers
Fotó: Facebook / Dirty Slippers
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dirty Slippers csütörtöki közleménye szerint a címet tanúsító díszoklevelet szerdán vették át a zenekar tagjai, Lobó-Szalóky Lázár, Ferenczi Bebi, Vikukel Dániel, Felleg Dominik és Bodrogközy Rita.

Dirty Slippers
A zenekar a Magyar Rekord-díjat vehette át a Suliturné programjukért. Forrás: Facebook/Dirty Slippers

Az eseményen Sebestyén István, a Magyar Rekord Egyesület elnöke elmondta, hogy a jegyzőkönyv alapján a zenekarnak minden kétséget kizáróan legalább 141 prevenciós előadása valósult meg a Kárpát-medencében, és ez a szám folyamatosan nő, hiszen a zenekar az idei évben is heti rendszerességgel folytatja a programot.

A díszoklevél tanúsága szerint az együttes a legtöbb, könnyűzenei koncerttel egybekötött iskolai prevenciós program mennyiségi rekordját állította fel a Suliturnéval.

Lobó-Szalóky Lázár, a Suliturné alapítója, a zenekar énekes-gitárosa  szerint a program létrehozásával egy olyan egyedi, hasznos ifjúságvédelmi projektet kívánt megvalósítani, amely egy lábnyom, örökség lehet majd hosszú évtizedek múlva a Dirty Slippers neve mellett.  

Lobó-Szalóky Lázár beszámolt arról is, hogy a zenekar október 4-én 15. éves jubileumi nagykoncertet ad Budapesten, az Akváriumban.
 

Borítókép: A Dirty Slippers zenekar (Forrás: Facebook/Dirty Slippers)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.