Top 10: Mit nézzünk áprilisban a Netflixen?

A streamingplatform áprilisi kínálatában mindenki találhat magának izgalmas sorozatot vagy filmet. Mutatjuk, milyen premierek miatt érdemes a Netflixre kattintani!

2024. 04. 14. 8:00
Jelenetfotó a Semmelweis című filmből
Jelenetfotó a Semmelweis című filmből Fotó: Szvacsek Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok-sok újdonság érkezik áprilisban a Netflixre. Sem a magyar vagy amerikai filmek kedvelői, sem pedig a dokumentumfilmek és a régi sorozatok iránt érdeklődők nem fognak unatkozni e hónapban, ha a streamingplatformra kattintanak.

Valami madarak
A Netflixen már elérhető a Valami madarak című magyar film (Forrás: Mozinet/Nagy Marcell)

Scoop árpilis 5-től a Netflixen

András hercegnek az Epstein-ügyről adott interjújáról szóló film is érkezik e hónapban a Netflixre. A téma felettébb érzékeny, a királyi családhoz köthető bulvárhíreknek pedig mindig lesz közegük.

Elérhetők a Szex és New York sorozat évadai

Ez tényleg egy igazi klasszikus! Az utóbbi években két új évadot is megélt sorozat korábbi epizódjait a mai napig szereti a közönség. Az első hat évad részei már teljes egészében megtekinthetők a Netflixen. 

Magyar film

A Valami madarak című film két, korosztályban eltérő ember egymás iránt tanúsított megértését helyezi középpontba. Hol humoros, hol megható, de mindenképpen elgondolkodtató alkotást született. 

Papírvékony falak

A romantikus spanyol vígjáték könnyed kikapcsolódási lehetőséget ígér, melynek középpontjában a zene és két fiatal felnőtt kapcsolata áll. Az alkotás egy remake, a 2015-ös francia Vakrandi című film újragondolása. A zongorista és a befektető története április 12-től látható a platformon. 

Filmzene

Április 15-én érkezik a 2022-ben forgott Hans Zimmer: Hollywood Rebel, amely a BBC dokumentumfilmje a zeneszerzőről, aki újradefiniálta a filmzenék világát. A közönség olyan legendás dallamokat köszönhet neki, melyek a számos díjat kapott Dűnében, vagy éppen a nagy sikerű Eredet című filmben csendülnek fel.

Magyar filmújdonság: Semmelweis

A tavalyi év egyik várva várt magyar gyártású filmje a Semmelweis volt. Az anyák megmentőjéről készített életrajzi drámát Maruszki Balázs forgatókönyvéből Koltai Lajos rendezte. A főbb szerepekben Vecsei H. Miklós, Nagy Katica és Gálffi László látható.

Április 16-án már nézhető az Anna

Sasha Luss főszereplésével érkezik egy igazi akcióthriller, amiben harcjelenetekből sem lesz hiány. A KGB profi ügynöke intelligens, szexi, de egyben kíméletlen harcos, aki túljár a bűnözők, de voltaképpen bárki eszén, majd könnyedén megöli áldozatait.

A régi idők vígjátéka

A Felkoppintva 2000-es évek egyik klasszikus vígjátéka, ami egy tévériporter életének felfordulását mutatja be egy átbulizott éjszakát követően. A fiatal és ambíciózus lány teherbe esik, és az apával egy teljesen új és váratlan szituációban találják magukat, amelyet a hétköznapok szintjén kényszerülnek menedzselni. A produkció olyan sztárokat vonultat fel, mint James Franco, Jessica Alba vagy éppen Seth Rogen.

Imádlak utálni

A romantikus vígjáték tavaly év végén tarolt a mozikban, április 23-én viszont megérkezik a Netflixre is. Az üdítő és könnyed film Sydney Sweeney és Glen Powell főszereplésével az Unwritten című dalt is újra népszerűvé tette. Az Imádlak utálni egy szerethető és kedves történet, ahol a két fiatal egymáshoz való kapcsolatának alakulása és a szeretet-gyűlölet narratívája mozgatja a szálakat.

Szent Iván éjszakája

A sorozatban egy fordulatokkal teli történet elevenedik meg: a szereplők egy összejövetel alkalmával olyan titkokat kezdenek elmesélni egymásnak, amelyek során kiderülhet, hogy valójában nem is ismerik egymást annyira jól, mint azt korábban hitték.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.