Lángok őrzik Tompos Kátya emlékét

Gyertyagyújtással és virrasztással emlékeztek Tompos Kátya színész-énekesre a Várkert Bazárnál 2024. június 7-én este nyolc órától.

2024. 06. 08. 13:00
Virrasztás Tompos Kátya emlékére
Virrasztás Tompos Kátya emlékére Fotó: Hegedüs Róbert
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes hosszan tartó betegség után, 41 évesen hunyt el május 31-én, pénteken hajnalban. A művész külföldi gyógykezelésének finanszírozására gyűjtést, jótékonysági aukciót, koncertet, gálaestet is szerveztek, ám sajnos a segítség nem tudta megelőzni a tragédiát.

JÁSZAI Mari; TOMPOS Kátya
Gyertyagyújtással és virrasztással emlékeznek Tompos Kátya színész-énekesre  Fotó: Hegedüs Róbert

Tompos Kátya családtagjai elmondták, hogy nagyon sokat jelentett neki, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit.

JÁSZAI Mari; TOMPOS Kátya
Gyertyák százai őrzik az előadóművész emlékét Fotó: Hegedüs Róbert

A péntek estére meghirdetett emlékezésre ugyancsak rengetegen érkeztek, hogy kegyelettel adózzanak a fiatalon elhunyt előadóművész emléke előtt.

JÁSZAI Mari; TOMPOS Kátya
Virrasztás Tompos Kátya emlékére Fotó: Hegedüs Róbert

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.