Megindító történettel emlékezett meg Tompos Kátyáról a kollégája

Mindig példaképként tekintett rá.

Forrás: BorsOnline2024. 06. 01. 10:15
Tompos Kátya
Budapest, 2017. november 16.
Tompos Kátya Doralice szerepében Carlo Goldoni Házasság Palermóban címû darabjának próbáján a Nemzeti Színházban 2017. november 16-án. A darabot Kiss Csaba rendezésében november 18-án mutatják be.
MTI Fotó: Mónus Márton
Tompos Kátya Doralice szerepében Carlo Goldoni Házasság Palermóban címû darabjának próbáján a Nemzeti Színházban 2017. november 16-án. Fotó: MTI/Mónus Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tompos Kátyára emlékezik kolléganője, Bányai Noémi, akit szintén nagyon megrázott a színésznő pénteki halála, hiszen mindig példaképként tekintett rá – adta hírül a BorsOnline. Részben az alábbi történet miatt is. 

Pont reggel kilenckor küldtem el anyunak, hogy mennyire jó, hogy összegyűlt a pénz a kezeléseire, majd kicsit később érkezett a hír, hogy elment. Nagyon szíven ütött ez most

 – kezdte a portálnak a TV2 sztárja, aki még gyermekként dolgozott együtt a színésznővel két darabban is. Amikor éppen a My Fair Lady próbájának a szünetében egyedül volt, Kátya odament hozzá, megkérdezte, hogy milyen játék van a kezében, és játszott vele. 

Nagyon nyitott és közvetlen volt, sőt az volt számomra a meglepő, hogy mennyi szeretetet tudott sugározni a környezetének

 – fűzte hozzá Bányai Noémi, aki az édesanyjával már keresztülment a rák elleni küzdelmen.

Beszélt arról is, pontosan tudják, hogy mennyire nehéz ez a küzdelem, és nagyon remélték hogy így, hogy összegyűlt a pénz, sikerülhet meggyógyulnia, mert nagyon erős nőnek tartotta Kátyát, de sajnos nem sikerült. Bányai Noémi végül sok erőt kívánt a tragikusan fiatalon elhunyt Tompos Kátya szeretteinek.

Bányai Noémi és Tompos Kátya (Fotó: Bors/Bányai Noémi)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.