Részlegesen megvakult Elton John

Súlyos szemfertőzés után lábadozik a brit pop ikonja, Elton John, ami miatt egyik szemére részlegesen megvakult.

2024. 09. 04. 17:00
Elton John optimista a gyógyulásával kapcsolatban Fotó: REUTERS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az énekes a közösségi médiában osztotta meg a rajongókkal az aggodalomra okot adó hírt. Elmondta, hogy a gyógyulási folyamat rendkívül lassú, ugyanakkor optimista azzal kapcsolatban, hogy visszanyeri a látását. Elton John egyúttal háláját fejezte ki az egészségügyi szakemberek és a családja felé a felépülése során nyújtott támogatásukért.

Nagyon hálás vagyok az orvosok és nővérek kiváló csapatának és a családomnak, akik az elmúlt hetekben olyan jól gondoskodtak rólam

– írja az énekes.

A bejelentést követően számos híresség, köztük Billy Porter, Natalie Imbruglia és Donatella Versace is támogatását fejezte ki az énekes iránt. „Szánj rá időt, és gyógyulj meg, Elton. Várjuk, hogy visszatérj, amikor már egészséges leszel és készen állsz” – írta Versace.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.